Esenyurtlu Üçüzlerin Bez Ve Mamalari Belediyeden

Esenyurtlu Üçüzlerin Bez Ve Mamalari Belediyeden

Yeni dogan Paketi ile ailelerin mutlugunu paylasan Esenyurt Belediyesi, Derya ve Ali Akkas çiftinin dünyaya gelen üçüz bebeklerinin 2 yillik bez ve mama masraflarini üstlendi.

Esenyurt’ta yasayan Derya ve Ali Akkas çiftinin üçüz bebekleri dünyaya geldi. 36 günlük bebekler için Süleymaniye mahalle muhtari Esenyurt Belediyesi’ni arayarak, bu süreçte aileye destek olmalari için basvuruda bulundu. Basvuru üzerine Sosyal Yardim Isleri Müdürlügü ve Saglik Isleri Müdürlügü çifti evinde ziyaret ederek hem yeni dogan paketi hediye etti hem de dünyaya gelen Atlas, Aras ve Asil bebeklerin 2 yil boyunca bez ve mama masraflarini üstleneceklerinin müjdesini verdi. Ziyarette ayrica belediyede görevli saglik personelleri anneye emzirme egitimi vererek, gerekli bilgilendirmelerde bulundu.

“Yanimizda oldular”

Desteklerinden dolayi Esenyurt Belediye’ne tesekkür eden anne Derya Akkas, “Zor bir süreç atlattik. Belirsizlikler için de dünyaya geldiler. Çok zor bir süreçti bizim için. Ama sükür daha iyiler. Hem mutluluk, hem endise, hem korku var. Bu sartlar altinda bebek dünyaya getirmek maddi manevi olarak tabii ki çok zor. Maddi olarak çok zor süreçten geçecegimiz için Esenyurt Belediyesi’nin bazi yardimlari oldu. Tesekkür ederim. Yanimizda olacagini bu süreçte bizi destekleyecegini biliyorum. Kemal Deniz Bozkurt’a da özellikle tesekkürlerimi iletiyorum. Eksik olmasin. Onu çok seviyoruz” dedi.

“Baskanimiza tesekkür ederiz”

Müdürlerle birlikte aileyi ziyaret ederek tebrik ettiklerini söyleyen Süleymaniye Mahalle Muhtari Ali Riza Çinar, “Mahalle sakinlerimizden Ali Akkas ve Derya Akkas’in üçüz bebekleri oldugunu belediyemize bildirdik. Saglik Isleri ve Sosyal Yardim Isleri müdürümüzle beraber bebeklerimizi ziyaret ettik. Destek olacaklari sözünü aldik. Belediyeler bu günler için var. Böyle zamanlarda belediyeden destek alacagiz ki anne baba da rahat etsin. Desteklerinden dolayi Kemal Baskanimiza mahallem adina çok tesekkür ediyorum” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile