Esi Bosanmak Isteyince Evi Atese Verdi

Esi Bosanmak Isteyince Evi Atese Verdi

Bursa’da bosanma asamasindaki esinin evini atese veren koca, esini arayarak ’evin yaniyor git kurtar’ dedi. Yangin sonrasi 5 katli bina tahliye edildi.

Olay, merkez Nilüfer ilçesi Kizilcikli Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, uzun süredir siddetli geçimsizlik yasayan M.A. (30) ile N.Ö.A. (26) ayri yasamaya basladi.

Bosanmak istedigini kocasi M.A.’ya ileten N.Ö.A., esi tarafindan büyük bir tepkiye maruz kaldi. Evden ayrilan M.A., esyalarini da alarak annesinin yanina yerlesti. Geçen süre zarfinda esini ikna edemeyen öfkeli koca M.A., gece saat 02.00 siralarinda birlikte yasadiklari evin önüne geldi.

Çarsaflari yakarak evi atese verdi

Evde kimsenin bulunmadigi gören M.A., evdeki çarsaflari atese verdi. Kisa sürede tutusan çarsaflar tüm evi sardi. Gece yarisi neye ugradigini bilmeyen tüm apartman sakinleri tahliye edildi. Tüm binayi dumanlar sararken bölgeye itfaiye, polis ve saglik ekipleri sevk edildi.

Kendisinden ayrilmak isteyen karisini arayarak evin yandigini haber etti

Evin içerisini alevler kaplarken, kendini disari atan M.A., telefon ile kendisinden bosanmak isteyen esini arayarak ’Evin yaniyor. Git kurtar’ dedi.

Olay yerine gelen Nilüfer Suç Önleme ve Sorusturma (SÖS) Büro Amirligi ekipleri süpheli M.A.’yi olaydan kisa bir süre sonra kaçarken, kiskivrak yakaladi.

Emniyete götüren M.A., islemlerinin ardindan çikarildigi mahkemece adli kontrol sartiyla serbest birakildi.

Esiyle kendisinin kalp pili oldugunu ve canlarini zor kurtardigini söyleyen üst komsu Süleyman Hancioglu, "Gece 2-3 siralarinda gürültüye uyandik. Ayrilmak istemis esi, kocasi ayrilmak istememis. Evi yakmis ve kaçiyor. Dumanlar çikinca çikamadik bizde. Haniminda benim kalp pili var. Bir türlü disari çikamadik. Herkes uyku sersemi oldugu için kimse ne yapacagini bilmiyor. Bütün bina duman içerisinde kaldi. Bina oturulacak gibi degil. Zehirleniyorduk. En çok zarari da ben gördüm" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile