Esi Tarafindan Öldürülen 2 Çocuk Annesi Hacer Turhan Topraga Verildi

Esi Tarafindan Öldürülen 2 Çocuk Annesi Hacer Turhan Topraga Verildi

Artvin’in Arhavi ilçesinde yasayan ve bosanma asamasindaki esi tarafindan öldürülen Hacer Turhan, topraga verildi. Ilçeyi yasa bogan ölüm sonrasi iki çocuk annesi genç kadinin cenaze namazina katilanlar, kadin cinayetlerinin sone ermesini istedi.

Dün yasayan olayda bosanma asamasinda olduklari ögrenilen Hacer ve Ender Turhan çifti, konusmak üzere disarida bulustu. Burada, çift arasinda tartisma çikti. Tartisma sirasinda Ender Turhan, yanindaki tabancayi çekip, esi Hacer Turhan’i vurduktan sonra, silahin namlusunu bu kez kendi basina dayayip tetigi çekti.

Hacer Turhan olay yerinde hayatini kaybederken, agir yaralanan koca Ender Turhan’in yogun bakimda tedavisi devam ediyor.

12 yillik kocasi tarafindan öldürülen 2 çocuk annesi Hacer Turhan, ikindi namazini müteakip ilçede kilinan cenaze namazi sonrasi topraga verildi.

Cenazeye katilan Sezai Çakmak, ”Maalesef memleketimizde alisik olmadigimiz kadin cinayetiyle karsilastik. Umarim bir daha yasanmaz ne memleketimizde ne ülkemizde” dedi.

Duygu Selin Karabiber ise “Çok üzücü bir olay yasadik. Günümüzde toplumumuzda maalesef kadin cinayetlerinde artis yasaniyor. Biz kadinlar için bu çok vahim bir durum. Suan isin ne tarafindan bakarsak bakalim bir can gitti. 2 çocuk annesiz kaldi, yakinlari Hacer kardeslerini topraga gömdüler” ifadelerine yer verdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile