Esi Ve Çocuklarina Son Kez Dokunan Acili Baba Yürekleri Dagladi

Esi Ve Çocuklarina Son Kez Dokunan Acili Baba Yürekleri Dagladi

Aydin’in Karacasu ilçesinde elektrikli isiticinin kanepeyi tutusturmasi ile çikan yanginda dumandan zehirlenerek hayatini kaybeden anne ve iki çocugu, düzenlenen tören ile son yolculuguna ugurlandi. Cenaze töreninde esi ve çocuklarina son kez dokunan acili baba yürekleri dagladi.

Olay, 18 Ocak Çarsamba günü ögle saatlerinde Yenice Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Yüksel Kilinç, gece saatlerinde çalismak için firina gitti. Firindaki islerini bitirip ögle saatlerinde kirada durduklari eve gelen Kilinç, eve girdiginde karisi Gamze Kilinç (24), oglu Özcan Alkan Kilinç (6) ve kizi Zübeyde Ayla Kilinç’i (3) yangin çikan odada yerde hareketsiz bir sekilde yatarken buldu. Babanin yardim çagrisi üzerine bölgeye itfaiye, jandarma ve 112 Acil Saglik ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen saglik ekipleri, anne ve çocuklarin hayatini kaybettigini tespit etti. Olay yerinde yapilan ilk incelemelere göre, anne ve iki çocugun, uyuduklari odadaki açik olan elektrikli isiticinin kanepeyi tutusturmasi sonucu çikan yanginda karbonmonoksitten zehirlenerek hayatlarini kaybettikleri tespit edildi. Odadaki kömür sobasinin yangin esnasinda yanmadigi belirlenirken, yanginin bir süre sonra kendiliginden söndügü ögrenildi. Savcilik incelemesinin ardindan anne ve çocuklarin cansiz bedenleri cenaze araçlari ile olay yerinden alinarak hastane morguna kaldirildi.

Cenazede gözyaslari sel oldu

Hayatini kaybeden anne ve çocuklari için ilçede cenaze töreni düzenlendi.

Esenköy Mahallesi’nde düzenlenen törene, ailenin yakinlari ve vatandaslar katilirken, cenaze töreninde gözyaslari sel oldu. Esi ve çocuklarina son görevini yapan Yüksel Kilinç güçlükle ayakta dururken, yakinlari acili babayi teselli etmeye çalisti. Ikindi namazina müteakip kilinan cenaze namazinin ardindan anne ve çocuklari mahalle mezarliginda topraga verildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile