Esini 12 Biçak Darbesi Ile Yaralayan Sanik Ilk Kez Hakim Karsisina Çikti

Esini 12 Biçak Darbesi Ile Yaralayan Sanik Ilk Kez Hakim Karsisina Çikti

Kocaeli’de bosanma asamasindaki esini çalistigi is yerinde 12 biçak darbesi ile yaralayan sanigin durusmasi bugün görüldü. Esinin kendisini aldattigini söyleyen sanik, bu durumu çocuklarina ispatlamak istedigini ancak çocuklarinin kendisine inanmadigini, esini öldürme kasti olmadigini söyledi. Durusmada biçaklanan es, aldatma konusunu itiraf ederken çiftin çocuklari ise annesinin babasini aldattigina sahit olmadigini ancak böyle bir sey olmussa da babasinin bunu hak ettigini dile getirdi.



Olay, 17 Ekim 2021 tarihinde Izmit Seka Park’ta bulunan bir kafede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Suat Ç. (58) bosanma asamasindaki esi Aynur Ç. (50) ile konusmak için is yerine gitti. Ikili arasinda çikan tartismada Suat Ç., ekmek biçagi ile esinin üstüne saldirdi. Aynur Ç., kendisine saldiran Suat Ç.’nin biçak darbeleriyle yere yigildi. Aci içinde bagiran Aynur Ç.’nin sesini duyan isletme çalisanlari, saldirgani yakalayarak etkisiz hale getirdi. Is yeri çalisanlarinin ihbari üzerine olay yerine saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Kisa sürede olay yerine gelen saglik ekiplerince ilk müdahalesi yapilan agir yarali kadin, ambulansla hastaneye kaldirildi. Saldirgan koca ise polis ekiplerince gözaltina alinarak çikarildigi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

“Kasten öldürmeye tesebbüs” suçundan Suat Ç. hakkinda görülen durusma Kocaeli 3. Agir Ceza Mahkemesinde görülmeye baslandi. Durusmaya tutuklu sanik Suat Ç., avukati Aynur Ç. ve çiftin oglu Ugur Ç. (33) katildi.

Savunmasi alinan tutuklu sanik Suat Ç., “2019-2020 arasinda esim Aynur Ç. ile Ugur D. arasinda çok sayida telefon görüsmesi oldugunu uygulama üzerinden sorgulayarak ögrendim. Yüzlerce görüsmeleri, günün her saatinde konusmalari vardi. Esim telefonundan birisine; ‘Neredesin, ne yapiyorsun, seni özledim gelmiyorsun’ seklinde mesaj gönderdigini gördüm. Ugur D. isimli sahis ise ‘gelecegim karicigim’ seklinde cevap vermisti. Esime yazismalari sordugumda ’Bildigin gibi degil, bu sahis beni, tehdit ediyor’ dedi.

Ben esime inanmak istedim, zamana biraktim, bir yandan da bu konuyu arastirmaya devam ediyordum. Daha sonra bu olaylari oglum Ugur’a anlattim ancak oglum bana ‘anneme iftira atiyorsun’ dedi.

Benim bosanma asamasina girmememin sebebi bir delil bulup bunu çocuklarima ispatlamakti. Esimin kuaför arkadasini arayarak ‘Esimle evli oldugumuz süre zarfinda kaç defa sizde kaldi’ dedim. Esimin arkadasi bana esimin kendisinde sadece 1-2 defa kaldigini söyledi.

Ancak esim, ‘kuaför arkadasimin evine kalmaya gidecegim’ diyerek birçok kez evden ayrilmisti. O an anladim ki esim Ugur D.’nin evine gidiyordu” ifadelerini kullandi.

“En son esimle göz göze geldigim zaman biçaklamayi kestim”

Bu olayi ögrenmek amaciyla esinin is yerine gittigini söyleyen Suat Ç., “Daha önce oglum bana saldirdigi için üzerimde biçak tasiyordum. Uzaklastirma kararim vardi, ancak 35 senelik evli oldugumuz için bir problem olmaz diye düsündüm. Disarida kaldigim için de esimden anahtari alip esyalarimi evden alacaktim. Esimin yanina gittiginde esim bana ’Sen ne yüzle buraya geliyorsun’ diyerek bana tükürüyormus gibi yapti. Ben de eline ve ayagina birkaç tane biçakla vurayim dedim. Oradaki sahislar araya girdiler, tencere ve tavayla bana vurdular. Sonrasini hatirlamiyorum. En son esimle göz göze geldigim zaman biçaklamayi kestim. Esimi öldürmek isteseydim öldürücü yerlerine vururdum” diye konustu.



“Esim 2 yildir Ugur D. ile olan konuyu gündeme getirerek beni ogluma öldürtmek istiyordu”

Saniktan sikayetçi olan Aynur Ç., “Suat bugüne kadar bana ne kocalik yapmistir, ne de çocuklarima babalik yapmistir. Ugur D. benim is görüsmesinde tanistigim bir arkadasimdir, kendisi ile duygusal bir birliktelik yasadik. Kendisi ile telefonla da görüsmüslügümüz vardir, evinde görüsmüslügümüz de vardir. Esimin mesajlarimi yakaladigi ve tehdit yalanini söyledigim dogrudur. Böyle söylemeseydim Suat bana zarar verecekti. Olay günü aramizda bir tartisma olmadan içeriye girerek beni biçakladi. 2 yildir Ugur D. ile olan konuyu gündeme getirerek beni ogluma öldürtmek istiyordu” seklinde konustu.



"Annem yapmissa da bu adam hak etmistir”

Çiftin çocuklari Ugur Ç.’de babasindan sikayetçi olarak “Ben 33 yasindayim saniga baba bile demek istemiyorum. Yillardir bu adamdan dayagimiz eksik olmadi, karnimiz hep açti, hep issizdi. Annemin babami aldattigi noktasinda ben bir seye sahit degilim, ancak annem yapmissa da bu adam hak etmistir. Bizim saniktan çekmedigimiz çile kalmamistir” ifadelerini kullandi.

Mahkeme heyeti, sanigin tutukluluk halinin devamina karar vererek durusmayi erteledi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile