Esini Darp Ettigi Iddiasiyla Gözaltina Alinan CHP Il Baskani Serbest Birakildi

Esini Darp Ettigi Iddiasiyla Gözaltina Alinan CHP Il Baskani Serbest Birakildi

Esini darp ettigi iddiasiyla gözaltina alinan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sirnak Il Baskani Cangir Bilin, serbest birakildi. Silah ile tehdit iddiasiyla gözaltina alinan esi ve kayinpederinin gözalti süreci devam ediyor.

Alinan bilgilere göre, CHP Sirnak Il Baskani Cangir Bilin (57), dini nikahli esi M.A.’yi darp ettigi iddiasiyla dün gece gözaltina alindi. Il baskani Bilin’in sikayeti üzerine esi M.A. ve babasi N.A. da gözaltina alindi. Silopi ilçesi Dicle Mahallesi 1041’inci Sokak’ta dün gece saatlerinde ‘aile içi kavga’ oldugu ve süphelilerin silahli olabilecegi ihbari üzerine olay yerine çok sayida polis ekibi sevk edildi. Olay yerine giden ekipler, disarida ihbarda bulunan CHP Sirnak Il Baskani Cangir Bilin’in esi M.A. ile karsilasti.

M.A., polise esi ile aralarinda kasa anahtari üzerine tartisma yasandigini, bu sirada babasi N.A.’yi aradigini, bunun üzerine esi Cangir Bilin’in kendisini darp etmeye basladigini söyledi.

M.A. ardindan kendisini kurtarmak için esine ait olan uzun namlulu silahi alarak Bilin’i eve kilitledigini ve disari çiktigini belirtti.

M.A., disari çiktigi sirada babasi N.A.’nin olay yerine geldigini ve elinde bulunan silahi alip yukari çiktigini, babasinin pesinden yukari çikarak olayin büyümemesi için babasini da birbiriyle baglantili olan diger daireye kilitledigini aktardi.

Bunun üzerine eve giden polis ekipleri, Cangir Bilin’i gözaltina aldi. Bilin’in sikayeti üzerine M.A. ve babasi N.A. da gözaltina alindi. Olayda biri uzun namlulu 2 tüfek de ele geçirildi. Dün geceden beri gözaltinda bulunan Bilin serbest birakilirken, silah ile tehdit iddiasiyla gözaltina alinan esi ve kayinpederinin gözaltilari devam ediyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile