Esini Öldürdükten Sonra Arkadasiyla Kahve Içti

Esini Öldürdükten Sonra Arkadasiyla Kahve Içti

Adana’da kendisini aldattigini düsündügü esini öldürdügü iddiasiyla yakalanan zanlinin olaydan sonra arkadasinin yanina gidip kahve içtigi, daha sonra eve gelip çocuklarini alarak annesinin yanina giderek “Kübra öldü” dedigi ortaya çikti.

Edinilen bilgiye göre olay, 15 Agustos’ta sabah saatlerinde merkez Çukurova ilçesine bagli Yurt Mahallesi’nde bir apartmanin 3. katinda meydana geldi. Iddiaya göre, iki çocuk babasi gemide motor ustasi olarak görev yapan Ozan Ali Ö. (32) 14 Agustos günü izin alip esine haber vermeden Adana’ya geldi. Gece ise Ozan Ali Ö. çocuklari diger odada uyurken esi Kübra Ö. ile kendisini aldattigini öne sürerek tartisma çikardi. Tartisma kisa sürede büyüyünce Ozan Ali Ö. esinin kafasina tek el ates edip öldürdü.

Arkadasinin yanina gidip kahve içti

Bir süre öldürdügü esinin basinda bekleyen zanli, daha sonra evden çikarak Seyhan Baraj Gölü kenarinda kulübesi olan arkadasi M.S.’nin yanina gitti. Burada yaninda getirdigi silahi arkadasina vererek “Bu çok önemli bir olaya karisti, bunu yok et” dedi.

Daha sonra da arkadasindan kahve isteyerek birlikte kahve içti. Bir süre sonra da arkadasiyla birlikte oradan ayrilip tekrar eve geldi. Evde bulunan biri 1.5 yasinda digeri 11 yasinda iki çocugunu alarak arkadasiyla birlikte annesi Aysel Ö.’nün evine gitti.

“Kahvalti yaparken ’Kübra öldü’ dedi”

Anne Aysel Ö. oglu ve torunlari geldigi için kahvalti hazirladi. Ozan Ali Ö. kahvalti yaparken annesi ve kiz kardesine “Kübra öldü” dedi.

Bunun üzerine annesi Aysel Ö. “Nasil olur, neden öldü” diye tepki gösterince “Beni aldatiyordu, ben öldürdüm” dedi.

Anne Aysel Ö. Ozan Ali Ö.’nün arkadasi M.S.’ye hemen polisi aramasini söyledi.

M.S. polisi arayinca kisa sürede adrese gelen polis ile aile Ozan Ali Ö.’nün evine gitti. Eve girdiklerinde yatak odasinda kadini kanlar içinde buldular. Olay yerine çagrilan saglik ekipleri, kadinin hayatini kaybettigini belirledi. Ozan Ali Ö. ise gözaltina alindi. Kübra Ö.nün cenazesi otopsi islemlerinin ardindan dün ögleden sonra aile mezarligina defnedildi.

“Canimdan çok seviyordum beni aldattigi için vurdum”

Cinayeti planlamadigini ve esini öldürme niyetinde olmadigini dile getiren Ozan Ali Ö.’nün, esinin kendisini daha önce de 3-4 kez aldattigini fakat her seferinde onu affettigini söyleyip “Olay gecesi beni aldattigini düsündügüm için yine tartistik. Beni yine aldattigini anladim. Tartistik. Bana hakaret edip evden gidecegini söyledi.

Tahrik etti. Dayanamadim ve tabancayla vurdum. Onu canimdan çok seviyordum. Aldattigi için bunlar oldu. Pismanim” dedigi ögrenildi.

Ozan Ali Ö.’nün silahini saklayan M.S.’nin ise ilk etapta cinayetten haberi olmadigini, olunca da polise bilgi verdigini söyledigi ögrenildi.

Emniyetteki islemleri tamamlanan ve ardindan adliyeye sevk edilen Ozan Ali Ö., burada çikarildigi mahkemece tutuklanirken, arkadasi M.S. ise savciliktan serbest kaldi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile