Esini Öldürmüstü, Cezai Ehliyet Durumu Için Istanbul'a Sevk Edildi

Esini Öldürmüstü, Cezai Ehliyet Durumu Için Istanbul'a Sevk Edildi

Elazig’da 9 Haziran 2020’de bosanma asamasindaki esinin bogazini keserek öldüren, kayinvalidesini de biçakla yaralayan zanlinin cezai ehliyeti olup olmadiginin ögrenilmesi için mahkeme heyeti, Istanbul Adli Tip Ihtisas Dairesine sevk etti.

Olay, 2 sene önce 9 Haziranda saat 22.00 siralarinda merkeze bagli Rizaiye Mahallesi Sehit Astsubay Fatih Özmen Sokakta bulunan bir apartmanin 3’üncü katinda meydana gelmisti. Ali Alpkilinç (40), bosanma asamasinda olan 34 yasindaki esi Aslihan Alpkilinç’in (34) kaldigi kayinvalidesi Sule B.’nin evine gelmis, 112 saglik ekibi olarak kendisini tanitip evin içine zorla girmisti. Ali Alpkilinç, önce kayinvalidesi Sule B.’yi bacagindan biçaklamis, ardindan odadan gelen bosanma asamasindaki Aslihan Alpkilinç’in bogazini keserek öldürmüstü. Olayin ardindan yakalanan zanli tutuklanip cezaevine gönderilmisti.

Elazig Adliyesi 1’inci Agir Ceza Mahkemesinde davasi süren ve kasten öldürme suçundan yargilanan sanik Ali Alpkilinç, durusmaya SEGBIS üzerinden katildi.

Mahkeme heyeti, sanik Alpkilinç’i cezai ehliyet durumunun olup olmadigini ögrenmek için Istanbul Adli Tip Ihtisas Dairesine sevk etti. Adli Tip Dairesinden çikacak olan karar ile durusmanin da karara varilacagi bildirildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile