Esini Yormamak Için Otomobiliyle Ot Tasiyan Yasli Adam Yürekleri Isitti

Esini Yormamak Için Otomobiliyle Ot Tasiyan Yasli Adam Yürekleri Isitti

Hatay’da büyükbas hayvanlari için ot biçen yasli adam, esini yormamak için otlari araciyla tasidi. Otla kaplanan otomobil ortaya ilginç bir görüntü çikarirken, Nihat Gülen’in “Hanimimi yormamak için biçtigimiz otlari bu sekilde arabanin üzerine atip getiriyoruz” sözleri yürekleri isitti.

Defne ilçesi Tavla Mahallesi’nde yasayan 64 yasindaki Nihat ve 63 yasindaki Vecihe Gülen çifti, evlerinin yan tarafinda bulunan ahirlarinda inek ve iki yavrusunu besliyorlar. Emekli olan aileye ekonomik destek saglayan inek ve yavrulari, baharin gelmesiyle birlikte yeseren otlarla besleniyorlar. Yasli çift, gündüz yaylima çikan hayvanlarin aksam yemi için de ot biçiyor. Biçilen otlari yaklasik 150 metre mesafedeki tarladan ahira getirmek için traktörü olmayan Nihat Gülen, otlari esini yormamak için otomobiliyle tasiyor. Otlarla kaplanan otomobil ilginç bir görüntü olustururken, Nihat Gülen’in “Hanimimi yormamak için biçtigimiz otlari bu sekilde arabanin üzerine atip getiriyoruz” sözleri yürekleri isitti.

Trafigi tehlikeye sokmadan ve aracina zarar vermeden 150 metre mesafedeki tarlasindan otomobiliyle ahirina ot getirdigini ifade eden Nihat Gülen, “Aracimla tarladan 150 metre mesafedeki evimize ot tasiyoruz. Bu islem yilda birkaç sefer gerçeklesiyor. Hanimimi yormamak için bu sekilde arabanin üzerine atip getiriyoruz. Arabaya ve trafige zarar vermeden yavas yavas getiriyoruz. Bir inegimiz ve iki yavrusu var. Onlara ot getirdik, hanimim ve ablam biçti. Esim düser dedi ama ben yavas yavas giderim dedim” ifadelerini kullandi.

Hayvanlari için tarladan ot tasidiklarini belirten Vecihe Gülen, “Üç tane hayvanimiz var. Bir inegimiz ve iki yavrusu var. Tarladan onlara ot getiriyoruz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile