Eşinin Boğazını Kesen Kocanın Akli Dengesi Yerinde Değilmiş

Van‘da tartıştığı karısının boğazını keserek öldüren Abdübari Erol’ün (34) akli dengesinin yerinde olmadığı öğrenildi.

Van‘da tartıştığı karısının boğazını keserek öldüren Abdübari Erol’ün (34) akli dengesinin yerinde olmadığı öğrenildi.

Van’ın Süphan Mahallesi‘nde yaşayan 3 çocuk sahibi Abdülbari (34) ve Gülnaz Erol (28) çifti arasında, dün akşam saat 22.00 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede büyümesi üzerine cinnet geçiren Abdülbari Erol, mutfaktan aldığı bıçakla eşinin boğazını kesti. Cinayeti işleyen Abdülbari Erol’un aynı zamanda komşusu olan babasının evine koşarak gittiğini ifade eden amcasının oğlu Hadi Erol (35), Abdülbari’nin “Eşimi öldürdüm, çocuklarım evde.” dediğini ifade etti. Olay yerine ilk kendisinin gittiğini söyleyen Hadi Erol, "Eve vardığımda Gülnaz Erol’un cansız bedeni yerde yatıyordu. Çocuklarda her şeyden habersiz odalarında yatıyorlardı. Hemen polislere haber verdim. Onlarda gelip gerekli işlemleri yaptılar." dedi.

Abdülbari Erol’un 2 yıl önce psikolojik tedavi gördüğünü dile getiren Hadi Erol, "Abdülbari’nin böyle bir şey yapacağı aklımızın ucundan geçmezdi. Çok müspet, dininde namazında bir insandı. 2009 yılında devlet hastanesinde psikolojik tedavi görmüştü. Tedaviden sonra durumu gayet iyi olmuştu. Herkes tarafından sayılan sevilen bir insandı. Eşini nasıl öldürdüğünü bizde anlayamadık." diye konuştu.

Gülnaz Erol‘un cesedi, olay yerinde yapılan incelemenin ardından İpekyolu Devlet Hastanesi morguna kaldırılmıştı. Abdülbari Erol da olay yerinde gözaltına alınmıştı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile