Eski Bakan Mehmet Ali Yilmaz Son Yolculuguna Ugurlandi

Eski Bakan Mehmet Ali Yilmaz Son Yolculuguna Ugurlandi

Besiktas’taki evinde hayatini kaybeden eski Devlet Bakani Mehmet Ali Yilmaz, Altunizade Marmara Ilahiyat Fakültesi Camii’nde düzenlenen cenaze töreninin ardindan Karacaahmet Mezarligi’na defnedildi.



Spordan Sorumlu eski Devlet Bakani Mehmet Ali Yilmaz, Besiktas’ta yasadigi evinde 24 Nisan tarihinde hayatini kaybetmisti. Yilmaz için Altunizade Marmara Ilahiyat Fakültesi Camii’nde cenaze töreni düzenlendi.

Cenaze törenine, ailesi ve yakinlarinin yani sira Gençlik ve Spor Bakani Osman Askin Bak, Istanbul Büyüksehir Belediye Baskani Ekrem Imamoglu, AK Parti Istanbul Milletvekili ve eski Içisleri Bakani Süleyman Soylu, Eski Ulastirma Bakani Adil Karaismailoglu, eski Trabzonspor Kulübü Baskani Ahmet Agaoglu, teknik direktör Senol Günes, spor yorumcusu Tanju Çolak, sanatçi Orhan Gencebay gibi isimlerin aralarinda bulundugu spor, siyaset ve sanat camiasinin önemli isimleri ile sevenleri katildi.

Ayrica cenazeye çok sayida kurum, kurulus ve siyasi partiler de çelenk gönderdi. Kilinan cenaze namazinin ardindan eski Bakan Mehmet Ali Yilmaz Karacaahmet mezarligina defnedildi.

Yazar Dursun Ali Tasçi’da ayni camide son yolculuguna ugurlandi

Geçtigimiz gün tedavi gördügü hastanede hayatini kaybeden 69 yasindaki Egitimci Yazar Dursun Ali Tasçi’nin cenaze namazi da ayni camide kilindi. Tasçi’nin cenazesi Marmara Ilahiyat Camisi’nde düzenlenen cenaze töreninin ardindan defnedilmek üzere memleketi Rize’ye gönderildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile