Eski Çankaya Belediye Baskan Yardimcisi Güner Evinin Balkondan Düserek Hayatini Kaybetti

Eski Çankaya Belediye Baskan Yardimcisi Güner Evinin Balkondan Düserek Hayatini Kaybetti

Ankara’da eski Çankaya Belediye Baskan Yardimcisi Kiraz Gülsün Bor Güner, 12. kattaki evinin balkonundan düserek hayatini kaybetti.

Bir önceki dönem Çankaya Belediye Baskan Yardimcisi olan Kiraz Gülsün Bor Güner (50), sabah saatlerinde Mutlukent Mahallesi Angora Evleri Sevdali Patika Sokak’ta bulunan 12. kattaki evinin balkonundan düstü. Güner’in düstügünü gören yakinlarinin ihbari üzerine olay yerine saglik ekipleri sev edildi. Saglik ekipleri, Güner’in hayatini kaybettigini belirledi. Güner’in cansiz bedeni, ölüm sebebi belirlenmek üzere Keçiören’deki Adli Tip Kurumu’na götürüldü. Yakinlari, vertigo hastasi olan Güner’in psikolojik sorunlari bulundugunu iddia etti. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme baslatti.

Kiraz Gülsün Bor Güner kimdir?

Evli ve bir çocuk annesi olan Kiraz Gülsün Bor Güner, Dünya Bankasi’nda kisa dönemli danisman olarak çalisti. 2003 yilinda Türkiye’ye dönerek Hazine Müstesarligi Kamu Finansmani Genel Müdürlügü Iç Borç Yönetimi Dairesinde sube müdürü ve 2010 yilinda Washington Büyükelçiligine ekonomi müsaviri olarak atanan Güner, 3 yil görev yapti. 2014 yilinda Çankaya Belediye Baskan Yardimcisi olan ve 10 yil görev yapan Güner, 31 Mart yerel seçimlerinde görevinden istifa ederek Çankaya Belediye Baskani aday adayligini açikladi ancak aday gösterilmedi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile