Eski Chp Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz Ateş’in Annesi Toprağa Verildi

Eski Chp Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz Ateş’in Annesi Toprağa Verildi

TBMM eski Başkanvekili ve eski Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz Ateş’in annesi Şehriban Ateş toprağa verildi.

Cenaze törenine, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ve eski Genel Başkan Deniz Baykal da katıldı.

TBMM eski Başkanvekili ve eski CHP Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz Ateş’in annesi Şehriban Ateş’in Karşıyaka Camisi’nde düzenlenen cenaze törenine, CHP Genel Başkan Yardımcısı Kemal Kılıçdaroğlu, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Genel Başkan Yardımcıları Nihat Matkap, Umut Oran, Bülent Tezcan, Gökhan Günaydın, Adnan Keskin ve Ateş’in yakınları katıldı.

Şehriban Ateş’in cenazesi, öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından defnedildi.

Öte yandan, cenaze töreni sırasında Kılıçdaroğlu’nun yanına gelen bir kadın, annesinin cenazesine katılmak üzere cezaevinden izinli çıkması gereken yeğeni için yardım istedi. Konuyla ilgileneceğini belirten Kılıçdaroğlu, cenaze namazının ardından Çankaya Belediyesi’nin yeni hizmet binasının açılış törenine katılmak üzere buradan ayrıldı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile