Eski Es Dehset Saçti Açiklamasi 2 Ölü, 1 Yarali

Eski Es Dehset Saçti Açiklamasi 2 Ölü, 1 Yarali

Çorum’un Iskilip ilçesindeki biçakli bir sahis, sokakta karsilastigi eski esinin kocasi ile kavgayi ayirmaya çifti biçaklayarak yaraladi. Olayda 2 kisi öldü, 1 kisi yaralandi.

Olay, dün gece saatlerinde Iskilip ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ilçede yasayan Murat Ç. iki yil önce bosandigi Emine Sungurlu ve esi Fatih Sungurlu ile sokakta karsilasti. Murat Ç. ile Sungurlu çifti arasinda çikan tartisma kisa sürede kavgaya dönüstü. Sungurlu çiftinin misafirlige gittigi ögrenilen Ramazan Balaban ve Serife Balaban tartisma sesleri üzerine asagi sokaga ve taraflari ayirmak için araya girdi. Bu sirada Murat Ç., elindeki biçakla Fatih Sungurlu ile Balaban çiftini yaraladi. Ihbar üzerine olay yerine polis ve saglik ekipleri sevk edildi.

Saglik ekiplerinin yaptigi incelemede Fatih Sungurlu’nun olay yerinde hayatini kaybettigi belirlenirken, Balaban çifti ise ambulansla Iskilip Devlet Hastanesi’ne kaldirildi. Serife Balaban, hastanede yapilan müdahalelere ragmen kurtarilamayarak hayatini kaybetti. Ramazan Balaban’in ise tedavisinin devam ettigi ögrenildi.

Olayin ardindan kaçan Murat Ç. kisa süre sonra yakalanarak gözaltina alindi. Olayla ilgili sorusturma baslatildi. Morga kaldirilan vatandaslarin yakinlari arasinda ise hastane bahçesinde gerginlik yasandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile