Eski Esi Ve Birlikte Yasadigi Kisiyi Pompali Tüfekle Öldürdü

Eski Esi Ve Birlikte Yasadigi Kisiyi Pompali Tüfekle Öldürdü

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde eski esi ve birlikte yasadigi kisiyle tartisan süpheli, kaçmaya çalisan çifti bos bir arsada pompali tüfekle öldürdü.

Olay, aksam saatlerinde Pamukkale ilçesine bagli Karsiyaka Mahallesi 2342 Sokakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Seref Ç., 20 AES 85 plakali otomobiliyle bir süre önce bosandigi eski esi Meral Tinastepe’nin islettigi büfeye geldi. Burada eski esi ve onunla dini nikahli olarak birlikte yasadigi iddia edilen Musa Ayaz (45) ile tartisan Seref Ç., tartismanin büyümesi sonucu aracinda bulundurdugu pompali tüfege sarildi. Eski kocasinin tüfekle üzerlerine dogru geldigini gören Meral Tinastepe ve Musa Ayaz, büfe ile yaninda bulunan kiraathanenin arkasinda bulunan bos araziye dogru kaçmaya basladi.

Öfkeli sahis, çifte pompali tüfekle 4 el ates ederek olay yerine geldigi aracina binip bölgeden uzaklasti. Sag kolu ve gögsüne 2 kursun isabet eden Musa Ayaz, olay yerinde hayatini kaybederken, yüzüne 2 kursun isabet ederek agir yaralanan Meral Tinastepe ise agir yarali olarak Pamukkale Üniversitesi Hastanesine sevk edildi. Hastaneye ulastiginda kalbi duran kadin, doktorlarin tüm müdahalelerine ragmen kurtarilmadi.

Olay yerinde hayatini kaybeden Musa Ayaz’in cenazesi, adli tip morguna kaldirildi. Cinayet süphelisinin pesine düsen Il Emniyet Müdürlügü Cinayet Büro Amirligi ekipleri, Seref Ç.’nin kullandigi otomobili olay yerinden 3 kilometre uzaklikta Anafartalar Mahallesi Seyh Bedreddin Caddesi’nde terk edilmis vaziyette buldu. Yaya olarak kaçtigi belirlenen süphelinin yakalanmasi için genis çapli arastirma baslatildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile