Eski Futbolcu Özer Hurmaci'nin Esini Darp Ettigi Iddiasi

Eski Futbolcu Özer Hurmaci'nin Esini Darp Ettigi Iddiasi

Fenerbahçe ve Trabzonspor’un eski futbolcusu Özer Hurmaci’nin esi Mihriban Hurmaci, aralarinda yasanan tartisma sonrasi futbolcunun kendisini dövdügünü iddia etti. Yüzünün ve ellerinin fotograflarini sosyal medya hesabindan paylasan Mihriban Hurmaci, “Parmagim kirilmak üzereydi” dedi. Iddialar üzerine gözaltina alinarak adliyeye sevk edilen Hurmaci’nin adli kontrol sartiyla serbest birakildigi ögrenildi.



Bir dönem Fenerbahçe ve Trabzonspor’da oynayan eski futbolcu Özer Hurmaci’nin esini darp ettigi iddia edildi. Sariyer Jandarma Komutanligina basvuran eski futbolcunun esi Mihriban Hurmaci, siddete ugradigini iddia etti. Hurmaci’nin iddiasi üzerine Sariyer Jandarma Komutanligi ekipleri eski futbolcuyu gözaltina alarak ifadesini aldi. Ifadesinin ardindan dün adliyeye sevk edildigi ögrenilen Özer Hurmaci adli kontrol sartiyla serbest birakildi.

Yasanan darp iddiasina iliskin sosyal medya hesabindan açiklamalarda bulunan Mihriban Hurmaci, "Ben ünlü bir futbolcunun esiyim, benim de basima geldi. Ben siddet gören kadinlari görünce, ’Nasil böyle bir sey olabilir?’ diyordum, basima geldi. Bosanma süreci yasamistik, psikolojik siddet ve ekonomik siddet gördüm. Üç çocugum var, evdeyim. Su an sadece 500 TL param var. Önemli olan kadina olan siddeti duyurmak. ’Boyamissin!’ diyenler; ben degilim konu sadece, bir sürü kadin var bu durumu yasayan" dedi.



“Mihriban Hurmaci, saldirmis ve Özer Hurmaci’nin parmagini koparircasina isirmistir”

Öte yandan iddialara iliskin ünlü futbolcunun avukati da yazili bir açiklama yapti.

Avukat Esennur Ezgi tarafindan yapilan açiklamada, “Müvekkilim Sn. Özer Hurmaci ile Mihriban Hurmaci arasinda geçen 03.02.2022 tarihli olaya iliskin kamuoyu açiklamasi yapma ihtiyaci hasil olmustur. Mihriban Hurmaci’nin yaptigi paylasimlar ve müvekkilim hakkindaki iddialari gerçegi yansitmamaktadir. Söyle ki;

1- Öncelikle taraflar 2021 yilinda girdikleri bosanma sürecinden sonra anlasma saglayip karsilikli olarak bosanma davasindan vazgeçmislerdi, Müvekkilim Özer Hurmaci evliligini kurtarmak adina bu süreçte elinden gelen tüm özen ve hassasiyeti göstermis ancak Mihriban Hurmaci tam aksine davranislar sergilemeye devam etmistir. 03.02.2022 tarihinde ise Mihriban Hurmaci geçirdigi sinir krizi sonrasi müvekkilim Özer Hurmaci tarafindan sakinlestirilmeye çalisilmis ancak bir türlü sakinlesmeyen Mihriban Hurmaci, müvekkilime saldirmis ve müvekkilimin parmagini koparircasina isirmaya baslamistir.

Bunun üzerine müvekkilim bu durumdan kurtulmaya çalisirken Mihriban Hurmaci’nin kasinda kanama olmus ve o halde darp raporu almak üzere hastaneye gitmistir. Yüzünün diger bölgelerinde görülen kanlar da kasindaki kanamadan kaynaklanmaktadir. Ayrica Mihriban Hurmaci’nin müvekkilim Özer Hurmaci’nin parmagini isirmasi neticesinde parmagina 3 (üç) dikis atilmistir.

Akabinde taraflar birbirlerinden karsilikli olarak sikayetçi olmuslardir. Savcilik tarafindan alinan saglik raporunda, Mihriban Hurmaci’da sadece basit tibbi müdahale ile giderilecek nitelikte izler oldugu kanaatine varilmistir. Bu da Mihriban Hurmaci’nin geçirdigi krizden kaynaklanmistir” denildi.

“Darp, tehdit ve hakaret iddialari gerçek degil”

Avukat Esennur Ezgi tarafindan yapilan açiklamada devamla, “Mihriban Hurmaci tarafindan yapilan paylasimlardaki; darp, tehdit ve hakaret iddialari kesinlikle gerçegi yansitmamaktadir. Paylasilan fotograflarda da görülecegi üzere sadece kan bulunmakta olup, darp izi dahi yoktur. Ayrica Savcilik tarafindan alinan saglik raporuyla da basit tibbi müdahale ile giderilecek nitelikte izler oldugu ortaya konulmustur. Buna sebebiyet veren de Mihriban Hurmaci’nin bizzat kendisidir. Yapilan abartili, yanlis, eksik ve gerçege aykiri beyan ve açiklamalar ile müvekkilim Özer Hurmaci kamuoyu nezdinde küçük düsürülmeye çalisilmaktadir. Kamuoyunu yaniltmaya çalisan ve müvekkilim Sn. Özer Hurmaci hakkinda gerçege aykiri algi yaratmaya çalisan Mihriban Hurmaci hakkinda tüm yasal ve hukuki süreçlerin yürütülecegini bildiririz. Kamuoyuna duyurulur" denildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile