Eski Maden Ocağından Ceset Fışkırıyor Taxco

-ESKİ MADEN OCAĞINDAN CESET FIŞKIRIYOR TAXCO (A.A) - 08.06.2010 - MEKSİKA'DA, DAHA ÖNCE 20 CESETİN BULUNDUĞU ESKİ BİR GÜMÜŞ MADENİNDEN ÇIKARTILAN CES

 

-ESKİ MADEN OCAĞINDAN CESET FIŞKIRIYOR

TAXCO ( A . A ) - 08 . 06 . 2010 - Meksika ' da , daha önce 20 cesetin bulunduğu eski bir gümüş madeninden çıkartılan ceset sayısı 55 ' e ulaştı .

Guerrero eyalet başsavcısı Albertico Guinto , yabancı turistlerin ilgi gösterdiği Taxco kentine yakın bir bölgedeki madende yaklaşık 10 gün önce 20 cesedin bulunduğunu anımsatarak , cesetlerin maden içindeki yaklaşık 150 metre derinliğindeki bir çukura atıldığının belirlendiğini ve bu çukurda araştırmanın sürdürüldüğünü söyledi .

Şimdiye dek çukurdan çıkarılan ceset sayısının 55 ' i bulduğunu vurgulayan Guinto , bu kişilerin uyuşturucu çeteleri tarafından öldürüldüğüne inanıldığını kaydetti .

Son dönemde kaçırıldığı bilinen bir cezaevi müdürünün cesedinin de madenden çıkarıldığını bildiren Guinto , cesetlerin büyük çoğunluğunun kimliğinin henüz belirlenemediğini bildirdi .

Yürütülen soruşturma kapsamında 15 kişinin yakalandığını söyleyen Guinto , madendeki çalışmalara ara verildiğini , ceset sayısının daha da artmasından endişe edildiğini kaydetti .

08 . 06 . 2010 08 : 37 : 13
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile