Eski Mezbaha Binasi Imalat, Bakim Ve Onarim Için Kullanilacak

Eski Mezbaha Binasi Imalat, Bakim Ve Onarim Için Kullanilacak

Gölcük Belediyesi, eski mezbaha binasini imalat, bakim ve onarim binasi olarak kullanacak.

Kullanilmayan Gölcük’teki eski mezbaha alani, imar plani degisikligi ile yeni Gölcük Sehirlerarasi Terminal alani olarak belirlenmisti. Gölcük Belediyesi, çelik konstrüksiyon mezbaha binasini, Ihsaniye’deki Makine Bakim ve Ikmal Müdürlügü bünyesinde kullanmak üzere sökümünü gerçeklestirmisti. Gölcük Belediyesi’nin bakim ve onarim binasi olarak kullanacagi yeni binanin yapimi ise belediyenin kendi personeli tarafindan hizla sürdürülüyor.

Beton zemini yapilan ve çelik aksaminim kurulumuyla hemen hemen tamamlanan binanin, çatisi ve yan duvarlarinin kaplamasi da yine Gölcük Belediyesi ekipleri tarafindan yapiliyor. Gölcük Belediyesi, ustalarin yazin sicaktan, kisin da soguktan korunarak, imalat, bakim ve onarimlari yapabilecekleri binadan; ayni zamanda depo olarak da faydalanacak.

"Hayirli olsun"

Gölcük Belediye Baskani Ali Yildirim Sezer, çalismalarin devam ettigi alana giderek incelemelerde bulundu. Sezer, "Gölcük Belediyesi Makina ve Ikmal Müdürüm Mehmet Erdogan’i ve kiymetli mesai arkadaslarimi tebrik ediyorum. Eski mezbaha binasinin, Gölcük Belediyesi tarafindan sökülerek kullanilmasina müsaade eden; Kocaeli Büyüksehir Belediye Baskanimiz Doç. Dr. Tahir Büyükakin’a ve Kocaeli Büyüksehir Belediyesi Meclisi’nin saygideger üyelerine de çok tesekkür ederim. Ilçemize uzun yillar hizmet edecek yeni binamiz kisa süre önce tamamlanan ve kullanmaya basladigimiz Gölcük Belediyesi Temizlik Isleri Müdürlügü’nün 2 yeni binasiyla birlikte ilçemize, belediyemize hayirli, ugurlu olsun insallah" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile