Eski Milletvekili Abdullah Özer, Son Yolculuguna Ugurlandi

Eski Milletvekili Abdullah Özer, Son Yolculuguna Ugurlandi

Cumhuriyet Halk Partisi 23. Dönem Bursa Milletvekili Abdullah Özer 73 yasinda hayatini kaybetti. Özer, Nilüfer Belediyesi Halk Evi önünde düzenlenen törenle son yolculuguna ugurlandi.

Cumhuriyet Halk Partisi Bursa örgütü degerli bir ismi kaybetmenin acisini yasiyor. Hayatini kaybeden Cumhuriyet Halk Partisi 23. Dönem Bursa Milletvekili ve eski Bursa Il Baskanlarindan Abdullah Özer, Nilüfer Belediyesi Halk Evi önünde düzenlenen törende son yolculuguna ugurlandi. Törene, Nilüfer Belediye Baskani Turgay Erdem, Nilüfer Kaymakami Dr. Mustafa Özarslan, CHP Genel Baskan Yardimcisi ve Bursa Milletvekili Lale Karabiyik, CHP PM Üyeleri ve Bursa Milletvekilleri Orhan Saribal ve Nurhayat Altaca Kayisoglu, CHP PM Üyesi ve eski milletvekili Hakki Süha Okay, CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydin, CHP Bursa Il Baskani Turgut Özkan, CHP eski milletvekilleri Kemal Ekinci, Ilhan Demiröz, Mehmet Küçükasik, Ceyhun Irgil, CHP’nin Bursa eski Il Baskanlari ile çok sayida partili ve ailesi katildi.

Saygi durusu ile baslayan törende konusan Nilüfer Belediye Baskani Turgay Erdem, yaptigi konusmada çok degerli bir ismi kaybetmenin üzüntüsünü yasadiklarini belirtti.

Baskan Erdem, “Onu her daim anacagiz. Abdullah Özer’in Bursa’ya yaptiklarini, partimiz ve demokrasi için gösterdigi çabalari unutmayacagiz. Sevenlerinin basi sag olsun, ailesine bassagligi diliyorum” diye konustu.

Törene katilan çok sayida partili de duygularini paylasti. CHP Bursa Milletvekilleri, Parti Meclisi üyeleri, eski il baskanlari ve eski Bursa milletvekilleri Abdullah Özer ile hatiralarina deginerek, üzüntülerini dile getirdi. Tören yapilan dua ile sona erdi.

Cumhuriyet Halk Partisi 23. Dönem Bursa Milletvekili Abdullah Özer, FSM Camisi’nde kilinan cenaze namazinin ardindan ebediyete ugurlandi.

Abdullah Özer kimdir?

Abdullah Özer, 1 Ocak 1950’de Balikesir Dursunbey’de dogdu. Babasinin adi Avni, annesinin adi Hacer’dir. Ekonomist ve sanayici; Istanbul Iktisadi ve Ticari Ilimler Akademisi’ni tamamladi. Kibris Baris Harekâti Gazisidir. Serbest ticaret ve insaat isleriyle ugrasti. YPS AS’nin Yönetim Kurulu Üyeligi görevinde bulundu. Cumhuriyet Halk Partisi 23. Dönem Bursa Milletvekililigi yapti. Orta düzeyde Ingilizce bilen Özer, evli ve 2 çocuk babasidir.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile