Eski Milli Futbolcu Aşık, Muş'ta

İl Emniyet Müdürlüğü'nün ''Haydi Mahalle Maçına'' projesi kapsamında, eski milli futbolcu Emre Aşık, Muşlu futbolcularla bir araya geldi.

İl Emniyet Müdürlüğü'nün daveti üzerine kentte gelen Aşık, projenin yürütüldüğü halı sahada, Vali Ali Çınar ile gençler arasında oynanan maçı başlattı.

Vali Çınar, gazetecilere yaptığı açıklamada, İl Emniyet Müdürlüğü'ce yürütülen projenin, Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından finanse edildiğini söyledi.

Özellikle ilk ve ortaokul çağındaki çocukların sosyal, kültürel ve sportif başarılarını artırmayı amaçladıklarını ifade eden Çınar, şöyle konuştu:

''Özellikle genç yaştaki çocuklarımızın kaynaşmasını istiyoruz. Bugün de yıllarca sahalarda izlediğimiz ve gurur duyduğumuz milli futbolcumuz Emre Aşık, ilimize kadar gelerek çocuklarımızla bir araya geldi. Çocuklarımız yıllarca kendisini çok uzaktan izledi. Çocuklarımız sporcuları, sanatçıları, aktörleri ve sinema yıldızlarını görmesini sağladık. Aşık'ın kentte gelmesinden dolayı memnuniyet duyduk. Kendisi çocuklarla sıcak bir ortam paylaştı ve sosyal sorumluluk projelerine her zaman destek olacak. Bu projeden faydalanan çocukları kutluyorum. Çünkü bu çocuklar bizim yarınlarımız ve geleceğimiz.''

Emre Aşık ise, Muş'a ilk defa geldiğini belirterek, sporun aynı zamanda kardeşlik ve dostluk olduğunu bildirdi.

Diyarbakır ve Van'a giderek, bu kentlerde maç oynadığını belirten Aşık, futbolun özellikle küçük yaştaki çocukları bir araya getirmek ve kaynaştırmak için çok iyi bir aktivite olduğunu ifade etti.

Muhabir: Sabri Yıldırım / Şener Toktaş

Yayıncı: Berin Arslan Çetin
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile