Eski Milli Futbolcu Çolak, 'Tanju Çolak Futbol Akademisi' Antremanını İzledi

Eski milli futbolcu Tanju Çolak, Bozüyük ilçesinde kendi ismini taşıyan futbol akademisinin antrenmanını ziyaret etti.


Köprülü Halı Sahası'nda antrenman öncesi akademi futbolcularıyla sohbet eden Çolak, daha sonra antrenmanı izledi.

Burada gazetecilere açıklama yapan Çolak, Bozüyük ilçesindeki kendi ismini taşıyan futbol akademisinin tüm hızıyla devam ettiğini söyledi.

Futbol akademisinde yaklaşık 110 öğrencinin bulunduğunu ve yaz aylarına kadar bu sayının 150'ye çıkacağına inandığını dile getiren Çolak, şöyle konuştu:

"Rekor şu anda Antalya futbol akademisinde. Bozüyük'te bu konuda futbol akademisi sorumlusu Metin Aker'e teşekkür ediyoruz. Çocukların mutluluğu, keyfi, üzerine koymaları, ailelerin olaya güzel bakması, ailelerin mutlu olması, çocukların evdeki disiplini, iyi bir birey olmaları bizi çok mutlu ediyor. Zaten başarısız öğrenciye yer vermeyeceğimizi söylemiştik. Aileler de bu konuda bizden çok mutlu ve memnunlar. İyi dönüşler alıyoruz. Yaklaşık 110'un üzerinde öğrencimiz var ve 6-7 tane de çok yetenekli çocuklarımız var. Bunlar çok önemli. Bu çocukların içinde 2-3 tanesi futbolcu olursa ne mutlu bize diyoruz. Ama çocuklarımız futbolcu da olmasa en azından bundan sonraki hayatta daha iyi birer birey olacaklar. Kaliteli ve disiplinli büyüyecekler. Bizim olaya bakışımız bu ölçüde. Türkiye'de Tanju Çolak futbol akademisi tüm hızıyla devam ediyor. 14'üncü şubemizi de açtık."

Çolak, tüm Tanju Çolak futbol akademisi sporcularını Şubat tatilinde Antalya'ya kampa götürmeyi planladıklarını ve sürprizlerinin devam edeceğini sözlerine ekledi.

Futbol akademisi sorumlusu Aker de "Ailelere söylemiş olduğumuz tek şey önce eğitim, sağlık, bireysel eğitimlerden sonra yetenek varsa futbol. Bize katılmak isteyen öğrencilerimizin tamamına sağlık, beslenme, uyku düzeni ve düzenli bir yaşam kısmında tüm bilgiler veriliyor" diye konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile