Eski Nazilli Belediye Başkanı Kaplan yoğun bakımdan çıktı

Manisa'da geçen hafta Süreyya Piknik Alanı yakınlarında freni patlayan kamyonun sebep olduğu kazada ağır yaralanan eski Nazilli Belediye Başkanı, AK P

Manisa'da geçen hafta Süreyya Piknik Alanı yakınlarında freni patlayan kamyonun sebep olduğu kazada ağır yaralanan eski Nazilli Belediye Başkanı, AK Partili Belediye Meclis Üyesi Aytekin Kaplan, yoğun bakımdan çıktı. Merkez Efendi Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Muzaffer Özden Balsoy, "Durumu iyi. Başarılı bir ameliyat geçirdi." dedi.

İzmir-İstanbul karayolu Sabuncubeli rampaları inişindeki Süreyya Piknik Alanı yakınlarında meydana gelen, bir kamyonun 10 araca çarparak devrildiği kazada yaralanan Kaplan, durumu acil olduğu için Merkez Efendi Devlet Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Bursa'dan bir iş seyahatinden dönmekte olan Kaplan'ın şoförü Mustafa Marangoz'unsa parmağı kırılmıştı. Bir süre yoğun bakımda kalan Kaplan, bugün de kolundan ameliyat edildi.

Aytekin Kaplan, durumunun sorulması üzerine verdiği cevapta, "Bu bana iyi hizmetlerimin bir hediyesi. Allah sevenlerime bağışladı." şeklinde konuştu. Bir süre önce eşine kaybeten Kaplan'ın oğlu Ahmet Kaplan da, "Sağlık durumu iyiye gidiyor ancak enfeksiyondan dolayı ziyaretçi kabul edemiyoruz. Koluna platin takılacak. Doktorları çok iyi bakıyor. Allah onu bize bağışladı." dedi.

Kazadan sonra Kaplan'ın ziyaretine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, Manisa İl Genel Meclisi Başkanı Dursun Ali Yıldız, AK Parti İl Başkanı Abdürrahim Arslan ve diğer birçok kişi gitti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile