Eski Nisanlisini Öldüren Kadin Tetige Nasil Bastigini Hatirlamadigini Söyledi

Eski Nisanlisini Öldüren Kadin Tetige Nasil Bastigini Hatirlamadigini Söyledi

Tokat’ta eski nisanlisini öldüren F.G. isimli kadin, "Bana yaptiklari, yasattiklari gözümün önüne geldi. Tetige nasil bastim hatirlamiyorum" dedi.

Tokat’ta Agustos ayinda meydana gelen olayda eski nisanlisi Ahmet Batuhan Yildiz’i (27) tabanca ile vurarak öldüren ve kiz arkadasi E.D.’yi (26) yaralayan F.G. (24) Agir Ceza Mahkemesinde hakim karsisina çikti. ’Tasarlayarak adam öldürme’ suçundan yargilanan genç kadinla birlikte Ahmet Batuhan Yildiz’in ailesi ve avukati, tabancanin sahibi polis memuru I.Ö. durusmada hazir bulundu. Mahkeme heyetinin iddianameyi okumasinin ardindan sanik F. G. olay günü yasadiklarini anlatti. F.G. dershaneden tanistigi arkadasi A.U. ile polis memuru I.Ö.’nün evine kahvaltiya gittigini söyledi.

Polis memuru evden ayrildiktan sonra yatak odasindaki tabancayi alarak çantasina koydugunu ifade eden F.G. tabancayi intihar etmek için aldigini ileri sürdü. Eski nisanlisinin is yerinin önüne giderek gözünün önünde ders vermek için intihar etmek istedigini iddia eden F.G, “Is yerine gittigimde Ahmet ile arkadasi motosikletin üzerinde idi. Bana baksin diye seslendim. O sirada hareket edince silahi ona dogrulttum. Bana yaptiklari, yasattiklari gözümün önüne geldi. Tetige nasil bastim hatirlamiyorum. Ikisinin de yardimina kostum. Sonra soka girmisim. Pismanim" dedi.

Yasanan olayda kolunda yaralanan Ahmet Batuhan Yildiz’in kiz arkadasi E.D. (24) patlama sesi ile birlikte olayi fark ettigini, silahi almaya çalistigini söyledi.

Polis memuru I.Ö., A.U. ile evine kahvaltiya gelen F.G.’nin kendisi disari çiktigi sirada silahinin yatak odasindaki dolaptan alinmis oldugunu kaydetti.

Öldürülen gencin agabeyi O.Y ise genç kadinin intihar etmeye geldigini düsünmedigini, tasarlayarak kardesinin öldürüldügünü ileri sürdü. O.Y, polis memuru I.Ö ve arkadasi A.U hakkinda sikayetçi oldu. Taniklarin dinlenmesinin ardindan mahkeme sanim F. G.’nin tutukluk halinin devamina karar verdi. Dava 17 Subat 2023 tarihine erteledi.

Olayin geçmisi

Olay, Çeçenistan Caddesi’nde meydana geldi. F.G. eski nisanlisi Ahmet Batuhan Yildiz (27) ile arkadasi E.D.’ye (26) tabanca ile ates açti. Açilan ates sonucu Yildiz ile arkadasi E.D. yaralandi. Yaralilardan Ahmet Batuhan Yildiz, hastanede yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilmadi. Yaralanan kadin vücudunda kalan kursunun çikartilmasi için ameliyata alindi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile