Eski Sağlık Bakanı Akdağ, Erzurum'da İlçeleri Gezdi

ERZURUM - Eski Sağlık Bakanı ve AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Recep Akdağ, ilçeleri ziyaret ederek vatandaşlarla görüştü.

AK Parti Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz, İl Başkanı Murat Kılıç, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut ve İl Yönetim Kurulu üyeleriyle Horasan, Köprüköy ve Pasinler ilçelerini ziyaret eden Akdağ, icraatlarını anlattı.

Akdağ, Köprüköy'e bağlı Yağan beldesinde yaptığı konuşmada, hükümete verilen desteklerin devam etmesi halinde, ülkedeki istikrarın 2023 yılına kadar devam edeceğini söyledi.

Türkiye'nin son 10 yıIda büyük bir değişim yaşadığını belirten değinen Akdağ, "Türkiye'nin 10 yıllık AK Parti iktidarı döneminde ayaklarının üstünde durabildiğini hepimizin gördük. 3 bin doların altında olan milli gelir, AK Parti iktidarları döneminde 11 bin dolara kadar çıktı. Artık Türkiye'de 6 aydan beri şehit haberleri gelmiyor, anne ve babaların gözyaşlarının dinmesi de bir takım çevreleri rahatsız ediyor. Hükümet olarak çözüm sürecini devam ettirmeye kararlıyız" diye konuştu.

Akdağ ayrıca, Yerel Yönetimler Yasası'nın yürürlüğe girmesiyle ilçelere bundan sonra daha iyi hizmetlerin yapılacağını ve Büyükşehir Belediyesi'nin bütün ilçeleri arzu edilen yatırımlarla hizmete doyuracağını sözlerine ekledi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile