Eski sevgiliden cinsel tuzak

Eski sevgiliden cinsel tuzak

ABD'de, terk edilmeyi kabullenemeyen sevgilinin intikamı acı oldu.

  Terk edilmeyi gururuna yediremeyen ABD ' li asker , sevgilisine korkunç ; bir tuzak kurdu . Eski sevgilisi adına internete ilan veren adam , ' şiddet iç ; erikli cinsel fantezileri olan bir erkek ' aradığını belirtti .

ABD ' li deniz piyadesi Jebidiah James Stipe , internetin en bü ; yü ; k seri ilan listesi olan craiglist . com ' a eski sevgilisi adına bir ilan verdi .

İlanda eski kız arkadaşının ismini ve fotoğrafını yayınlayan Stipe , &ldquo ; Şiddet iç ; erikli cinsel fantezileri olan erkek aranıyor ' dedi .

İlanın verilmesinden iki gü ; n sonra , Stipe ' ın eski kız arkadaşı sitede kendisi adına verilen mesajı fark ederek ö ; nce polise , ilanın kaldırılması iç ; in de site yö ; netimine başvurdu . Ancak kadın ilanı siteden kaldırmadan ö ; nce 26 yaşınaki Oliver McDowell adlı bir erkek , ilanla ilgili bilgileri almayı başarmıştı .

McDowell , elde ettiği numaradan ilanı veren kadın olduğunu zannettiği Stipe ile mesajlaşmaya başladı . Kadının eski erkek sevgilisi Stipe , mesajlarında McDowell ' a &ldquo ; aşağılanma , fiziksel ve cinsel taciz&rdquo ; iç ; erikli seks fantezisi yaşamak istediğini belirtip kız arkadaşının oturduğu adresi verdi .

CİNSEL FANTEZİ HAPSE GÖ ; TÜ ; RDÜ ;
Bir haftalık mesajlaşmaların ardından , McDowell verilen adrese , yani kadının evine gitti . Zorla iç ; eri giren adam , mesajlaştığı kişi olduğunu zannettiği 25 yaşındaki kadını dö ; vdü ; , ağzını bez tıkadı ve hareket edemeyecek şekilde bağladı .

Ardından boğazına dayadığı bıç ; akla kadına &ldquo ; sana şiddet iç ; erikli cinsel fantezileri olan erkeği gö ; stereceğim&rdquo ; diyerek kadını dö ; vdü ; ; sonra da tecavü ; z etti .

Olayın ortaya ç ; ıkması ardından gö ; zaltına alınan McDowell , anlaşmalı bir cinsel fanteziyi yerine getirdiğini sandığını belirterek kendini savundu . Ancak birinci dereceden cinsel saldırı , adam kaç ; ırma ve hırsızlık suç ; undan tutuklandı . Kadının eski sevgilisi Stipe ' la birlikte cezaevine gö ; nderildi .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile