Eski Sevgilisi Ve Agabeyine Kabusu Yasatan Süpheli Tutuklandi

Eski Sevgilisi Ve Agabeyine Kabusu Yasatan Süpheli Tutuklandi

Sakarya’nin Adapazari ilçesinde eski kiz arkadasi ile birlikte agabeyi ve esinin bulundugu otomobile kursun yagdiran saldirgan, sevk edildigi adli makamlarca tutuklandi.

Olay, dün gece saatlerinde Adapazari ilçesi Tekeler Mahallesi’nde bulunan Emirsultan Mezarligi mevkiinde meydana gelmisti. E.E. (25) isimli sahis, eski kiz arkadasi Gözde I. (26) ve agabeyi Alperen I. (28) ile esinin içerisinde bulundugu 41 NS 615 plakali otomobile kursun yagdirdi. Toplam 9 merminin isabet ettigi araçta bulunan Gözde I. ve agabeyi Alperen I. vücudunun çesitli yerlerinden yaralandi. Otomobilin arka koltugunda oturan Alperen I.’nin esi ise yara almadan kurtuldu.

Yarali sekilde otomobili acil servise sürdü: Saldirgan silah ile yakalandi

Iki tarafin mezarlik yakininda randevulasarak bulustugu ve yasanan tartismanin ardindan süpheli E.E.’nin bölgeden ayrildigi esnada otomobile kursun yagdirdigi ögrenildi. Yasanan olay sonrasinda Alperen I., yarali sekilde otomobili Yeniket Devlet Hastanesi acil servisine kadar getirip yardim istedi. Yaralanan iki kardes hastanede tedavi altina alinirken, polis ekipleri olayin ardindan kaçan E.E.’yi yakalamak için çalisma baslatti. Sakarya Il Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügü ekiplerince yapilan çalisma neticesinde süpheli E.E., olayi gerçeklestirdigi silah ile birlikte Karasu ilçesinde yakalandi. Emniyetteki islemleri sonrasinda süpheli adliyeye sevk edildi. Burada hakim karsisina çikan süpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile