Eski Sevgilisini Çocugunun Gözü Önünde Öldüren Zanliya 'Agirlastirilmis Müebbet' Istemi

Eski Sevgilisini Çocugunun Gözü Önünde Öldüren Zanliya 'Agirlastirilmis Müebbet' Istemi

Adana’da kendisi ile barismak istemeyen eski sevgilisi Bahar Torun’u (40) oglunun yaninda öldüren tutuklu sanik Burak Acar (41) hakkinda ’agirlastirilmis müebbet’ istemiyle dava açilirken, tutuklu sanik ilerleyen günlerde hakim karsisina çikacak.

Elektronik kelepçeyi kirarak, kendisi ile barismak istemeyen eski sevgilisi Bahar Torun’u (40) hakkindaki uzaklastirma kararina ragmen oglunun gözü önünde öldüren Burak Acar (41) için agirlastirilmis müebbet hapis istemiyle dava açildi.

Iddiaya göre, ikili bir süre arkadaslik yürüttü. Ardindan 2 çocuk annesi Bahar Torun, Burak Acar’dan ayrildi ancak Acar ayrilmayi kabul etmedi. Barisma teklifine de olumsuz yanit alan Acar, Torun’u silahla vurarak bacagindan yaraladi. Bir süre hastanede tedavi gören Torun, taburcu olmasinin ardindan Acar’dan uzaklasmaya yönelik isinden istifa ederek bir temizlik sirketinde ise basladi.

Ancak izini buldugu Torun’a israrli bir biçimde barisma teklifini yineleyen Acar, tekrardan olumsuz yanit aldi.

Elektronik kelepçeyi kirdi

Torun’un Acar hakkinda savciliga sikayette bulunmasi üzerine Acar hakkinda uzaklastirma karari düzenlenerek elektronik kelepçe takildi. Karara uymayan Burak Acar, elektronik kelepçeyi de kirarak barismak için 13 Ekim 2022’de Bahar Torun’un Yavuzlar Mahallesi’nde bulunan evine gitti. Torun’un olumsuz cevap vermesi üzerine ikili arasinda tartisma çikti. Bunun üzerine Acar, tabancayla 11 yasindaki oglunun gözü önünde Torun’a kursun yagdirdi. Omzuna ve sirtina isabet eden kursunlarla agir yaralanan Torun kanlar içinde kalirken, Acar ise olay yerinden kaçarak uzaklasti. Özel bir hastaneye kaldirilan Torun, müdahalelere ragmen kurtarilamadi.

Iddianame kabul edildi

Burak Acar, Seyhan ilçesi Tellidere Mahallesi’nde metruk bir evde cinayet bürosu ekipleri tarafindan yakalanirken, sevk edildigi adliyede gerçeklestirilen sorgusunun ardindan tutuklandi. Bahar Torun’un öldürülmesine yönelik sorusturmanin tamamlanmasiyla Adana 10. Agir Ceza Mahkemesi’ne gönderilen iddianame, gerçeklestirilen inceleme sonucunda kabul edildi.

Savci, tutuklu sanik Burak Acar hakkinda ’tasarlayarak kasten öldürme’ suçundan agirlastirilmis müebbet, ’kamu malina zarar verme’ suçundan 4 yil ve ’ruhsatsiz atesli silahlarla mermileri satin alma, tasima veya bulundurma’ suçundan ise 3 yil hapis cezalari ile cezalandirilmasini istedi. Acar, ilerleyen günlerde hakim karsisina çikarak yargilanmaya baslayacak.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile