Eski Stadyumun Yerine Spor Temali Millet Bahçesi Yapiliyor

Eski Stadyumun Yerine Spor Temali Millet Bahçesi Yapiliyor

Belediye Baskani Dr. Halil Ibrahim Asgin, spor temali millet bahçesinin insaat çalismalarini inceledi. Eski stadyum yerinde baslayan çalismalarla ilgili bilgi alan Baskan Asgin, “Çorum’un güzelligine güzellik katacak spor temali millet bahçemizde çalismalarimiz sürüyor” dedi.

Spor temali millet bahçesinin ihalesi Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakanligi tarafindan yapilmisti. Ihalenin ardindan is basi yapan yüklenici firma, çalismalarini tüm hiziyla sürdürüyor.

Millet bahçesi insaat alani ve projede yer alan millet kiraathanesi insaatinda incelemelerde bulunan Çorum Belediye Baskani Asgin, “56 dönümlük eski stadyum arsasini belediyemize kazandirmistik. Bu bölgede millet kiraathanesi, çocuk oyun alanlari, spor alanlari, tenis kortlari, kaykay pisti, kosu ve bisiklet yollari insa edecegiz. Projenin ikinci etabinda ise araç trafigini göz önünde bulundurarak yapacagimiz iki katli yer alti otoparkiyla da bölgenin otopark sorununu çözecegiz. Sosyal tesisleriyle hemsehrilerimizin hosça vakit geçirecegi muazzam bir eseri hizmete sunmus olacagiz” seklinde konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile