Eskiden Kötü Koku Ve Çöpten Geçilmeyen Derede Rafting Heyecani

Eskiden Kötü Koku Ve Çöpten Geçilmeyen Derede Rafting Heyecani

HAKKARI – Hakkari’nin Yüksekova ilçe merkezinden akan ve bir zamanlar kötü koku ve çöplerden geçilmeyen Büyükçay Deresi’nde yapilan rafting renkli görüntülere sahne oldu.

Yüksekova Gençlik ve Spor Ilçe Müdürlügü tarafindan 19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami nedeniyle Büyükçay Deresi’nde rafting etkinligi düzenledi.

Bir zamanlar kötü kokusundan geçilmeyen ve devlet eliyle yapilan degisim-dönüsüm çalismalari nedeniyle yepyeni bir görünüme kavusan Büyükçay Deresi’nde yapilan rafting etkinligi, vatandaslarin yogun ilgisiyle izlendi. Yesildere Mahallesi’nde bulunan Atatürk Ortaokulu’nun yaninda starti verilen rafting etkinligi, yaklasik 1 kilometre uzaklikta bulunan 50. Yil Ortaokulu’nun yaninda son buldu.

Rafting etkinliginin startini veren Hakkari Valisi Idris Akbiyik, "Türkiye Rafting Federasyonu Baskanligi’nin, Hakkari ve Yüksekova’da düzenledigi etkinlik için tesekkür ediyorum. 19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami nedeniyle bizde rafting heyecanini halkimiza yasattik. Artik eski imajini tasimiyor. Burada huzur, mutluluk, saglik, spor ve egitim var. Tüm illerde nasil her sey varsa, artik Yüksekova’da da var. Yüksekova gelisen ve büyüyen bir sehir olarak, artik sadece hizmetlerle anilacak. Bize en büyük katkilari ve destekleri olan Cumhurbaskanimiz basta olmak üzere herkese Hakkari ve Yüksekova adina tesekkür ediyorum" dedi.

Yüksekovalilarin yogun ilgi gösterdigi rafting etkinligine Hakkari Valisi Idris Akbiyik, Yüksekova Kaymakami Ömer Çimsit, Ilçe Emniyet Müdürü Murat Günes, Türkiye Rafting Federasyonu Baskani Fikret Yardimci, Hakkari Gençlik ve Spor Il Müdürü Emin Yildirim, Yüksekova Gençlik ve Spor Müdürü Sami Keskin, STK temsilcileri, muhtarlar, ögrenciler, sporcular ve çok sayida vatandas katildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile