Eskipazar OSB'de Firmalar Çalismalarini Baslatti

Eskipazar OSB'de Firmalar Çalismalarini Baslatti

AK Parti Karabük MilletvekiliCem Sahin,Eskipazar Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) bir firmanin temelini attigini, bazi firmalarin ise proje çalismalarini baslattigini söyledi.

Milletvekili Ali Keskinkiliç ile toplamda 347 hektar alani bulunan sanayi bölgesini incelediklerini anlatan Sahin, "Karabük’ümüz bir sanayi kenti. Ülkemizin ilk agir sanayisi bizde. Sanayi kültürüne sahip birkentte yasiyoruz. Bunu gelistirmek ve güçlü yarinlar olusturmak bizim asli görevimiz.Eskipazar OSB Karabük için güçlü bir yarin demektir. Eskipazar OSB, içinde barindirdigi ulasim özellikleri ile gelecegin üretim üssü olacak ve bölgenin daha çok kalkinmasinda etkin bir rol oynayacak.Eskipazar OSB Karabük’e deger katacak" dedi.

Bölgede çalismalarin hizla devam ettigini vurgulayan Sahin, "Eskipazar OSB’de bulunan 73 parselin tamami tahsis edildi. Bir firma temelini atti, yükseltiyor. Bir çok firmada proje çalismalarini sürdürüyor. Burasi modern sanayi altyapisiyla yerelden evrensele üretimin parlayan yildizi, istihdamin ve sürdürülebilir kalkinmanin adresi olacak. Yaklasik 6 bin kisi burada istihdam edilecek. Bütün bu özellikleri ile çok önem arz eden Eskipazar OSB’deki çalismalarin her asamasiyla ilgileniyor, yakindan takip ediyoruz. Bir an önce vücut bulmasi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz" diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile