Eskisehir Baglari Sakinleri Baskan Büyükkiliç'i Bagrina Basti

Eskisehir Baglari Sakinleri Baskan Büyükkiliç'i Bagrina Basti

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, TBMM Milli Savunma Komisyonu Baskani Hulusi Akar ile birlikte Kayseri’nin en yogun nüfusunun oldugu, 3 mahalleyi kapsayan Eskisehir Baglari sakinleri ile bir araya geldi.

Melikgazi ilçesi, Danismentgazi Mahallesi Sosyal Tesisleri’nde gerçeklesen Eskisehir Baglari Sakinleri Ile Bulusma Toplantisi’nda vatandaslar davul, zurna ve mesale esliginde karsiladiklari Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç’i adeta bagrina basarak, kucakladi.

Bulusmaya Baskan Büyükkiliç’in yani sira TBMM Milli Savunma Komisyonu Baskani Hulusi Akar, AK Parti Kayseri Il Baskani Fatih Üzüm, AK Parti Kayseri Kadin Kollari Baskani Meral Kosar, Melikgazi Belediye Baskani Mustafa Palancioglu, AK Parti ve MHP ilçe baskanlari, muhtarlar ve ilçe sakinleri katildi.

Programda vatandaslara hitap eden Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, “20 yil emegimin geçtigi Eskisehir Baglari’mizin gönül insanlari her birinizi sevgiyle, saygiyla selamliyorum, alninizdan öpüyorum, Ramazan’ininizi tebrik ediyorum, iyi ki varsiniz” dedi.

“Kayseri’miz dillere destan çalismalara imza atiyor”

Kayseri’nin dillere destan çalismalar yaptigini vurgulayan Baskan Büyükkiliç, “Sizlere gece, gündüz demeden hem sehrimizi hem ilçelerimizi hem de semtlerimizi gelistirmek adina gayret gösterdigimizi buradan paylasmak istiyorum. Rutin belediyecilik açisindan Kayseri’miz dillere destan çalismalara imza atiyor. 30 büyüksehir içerisinde yatirima en çok pay ayiran sehirlerin arasinda birinci siraya oturuyor. Kimseyi ayristirmadan, ötekilestirmeden, önce insan diyerek hizmet etmeyi ibadet bilen anlayis ile gerek büyüksehir gerekse ilçe belediyelerimiz olarak sizlerin hizmetine kosmaya devam ediyoruz” diye konustu.

Büyükkiliç, hizmetten hizmete, yatirimdan yatirima kosmaya devam ettiklerinin altini çizerek, “Durmak yok, kosmaya devam diyoruz. Siz bizlere sahip çiktiniz, bizler de size layik olmak için hiçbir talebinizi geri çevirmeden hepsini çözme yönünde irade gösterdik. Biz sizler için variz” ifadelerini kullandi.

Ziyarette Baskan Büyükkiliç’i telefonla arayan Çevre Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakani Mehmet Özhaseki de Eskisehir Baglari sakinlerini selamladi.

Bakan Özhaseki, deprem bölgesini ayaga kaldirmak için çalistiklarini belirterek, “Degerli kardeslerim tevafuk oldu. Bir konu için Memduh baskanimi aramistim, sizlere de selam verme imkâni buldum. Degisik illere görev yaziliyor, hemen her gün bir ildeyiz. Bir taraftan birinci vazifem deprem bölgesini ayaga kaldirmak, oralara gidiyorum. Depremzede kardeslerimizin de duasini almak için büyük bir gayret içerisindeyim” dedi.

“Memduh baskanimizin dürüstlüklerine kefiliz”

Baskan Büyükkiliç’in dürüstlügüne kefil oldugunu vurgulayan Bakan Özhaseki, “Allah’a sükür sizlere güveniyoruz, biz sizlerin 30 senedir önündeyiz, tavirlarimizi, davranislarimizi biliyorsunuz. Sizin karsiniza gelen gerek Mustafa Palancioglu, gerekse Memduh baskanimizin dürüstlüklerini sizler de biliyorsunuz, bizler de bu konuda kendilerine kefiliz. Onlarin kapilari sizlere sonuna kadar açik, ellerinden ne geliyorsa yaparlar. Allah hepinizden razi olsun” seklinde konustu.

“Bakanimiz Özhaseki Eskisehir Baglari’nin mimari oldu”

Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç da Çevre Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakani Mehmet Özhaseki’nin Eskisehir Baglari’nin mimari oldugunu ifade ederek, söyle konustu:

“Kendi ellerinizle besmeleyi çekerek yaptiniz, 3 güzide mahallemiz ve 100 bin civarinda kardesimiz var. Sizler için iyi ki varsiniz, Cenab-i Allah sizlerden razi olsun. Bize birlik, beraberlik yakisir. Sayin Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’in elini güçlendirmek yakisir, onun yol arkadaslarina sahip çikmak yakisir. Allah’a emanet olun.”

TBMM Milli Savunma Komisyonu Baskani Hulusi Akar da ilçe sakinlerine hitaplarinda, “Kayseri’de hep birlikte, beraber, omuz omuza yürüyüsümüze devam ediyoruz. Amacimiz, büyük ve güçlü bir Türkiye’dir. 2 bin 500 yillik sanli bir tarihe sahibiz. Biz ay yildizli bayragimizin gölgesinde ülkemizin daha büyük daha güçlü olmasi için çalismalarimizi sürdürüyoruz, bunu yaparken yürümüyoruz, kosuyoruz. Kayseri’miz de gece gündüz demeden belediyecilik seviyesinin en üst seviyeye çikmasi için, arkadaslarimiz büyük bir ferasetle, bilgilerini, tecrübelerini kullanmak suretiyle sizin hayatinizi kolaylastirmaya çalisiyorlar” ifadelerine yer verdi.

“Kayseri Belediyeciligi bütün Türkiye’de örnek gösterilir hale geldi”

Baskan Büyükkiliç ve Baskan Palancioglu’nun bu isi bilen baskanlar oldugunu belirten Akar, “Palancioglu nasil ki doçent ise Memduh Büyükkiliç da bu isin profesörü oldu. Kayseri’miz yapilan belediyecilik hizmetleriyle bütün Türkiye’de örnek gösterilir hale geldi. O yüzden istikrar önemli, kizil elmaya dogru kosacagiz ve bu hizmetleri arttiracagiz. Cumhur ittifaki yerli ve millidir” dedi.

Melikgazi Belediye Baskani Mustafa Palancioglu ise “Kayseri’nin en yogun nüfusunun oldugu, 3 mahallemizden olusuyor. Buranin ihtiyaçlarini biliyoruz, okul, sosyal tesis, kapali Pazar yeri, yollar yaptik, yapmaya devam edecegiz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile