Eskisehir'de Asilama Çalismalari

Eskisehir'de Asilama Çalismalari

Eskisehir’ de yapilan asi sayisi 800 bine yaklasirken, Saglik Bakanligi Eskisehir Il Saglik Müdürlügü ve Espark Alisveris Merkezi isbirligiyle pandemi ile mücadeleye destek vermek amaciyla 1 Temmuz’da çalisanlar ve ziyaretçiler için açilan randevusuz asi uygulama noktasi ilgi görmeye devam ediyor.

Saglik Bakanligi tarafindan COVID-19 ile mücadele kapsaminda baslatilan asilama kampanyasi etkin sekilde tüm hiziyla sürüyor. ‘Yerinde Asi’ uygulamasi, Saglik Bakanligi Eskisehir Il Saglik Müdürlügü tarafindan görevlendirilen ekip ile gerçeklestiriliyor. Eskisehir’in bulusma noktasi Espark Alisveris Merkezi de bu kapsamda önemli bir asi noktasi oldu. Saglik Bakanligi’nin baslattigi asi seferberligi kapsaminda, 12:00- 20:00 saatleri arasinda hizmet veren ve AVM çalisanlari ile ziyaretçilerin randevu almadan yararlanabildigi COVID -19 asi uygulama noktasi vatandaslari memnun ediyor.

Espark Alisveris Merkezi Müdürü Berkay Damgaci, hizli ve etkin planlamayla kentteki yüksek asilama orani basarisi için Eskisehir Il Saglik Müdürü Prof. Dr. Ugur Bilge ve ekibine tesekkür etti. Damgaci, pandeminin basladigi günden bu yana gösterdikleri fedakarlik ve basari için tüm saglik çalisanlarina duydugu minnettarligi dile getirdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile