Eskişehir'de başarıya ilk adım sınavında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi

Eskişehir'de Sevgi Çiçeği Anafen Dershaneleri tarafından organize edilen geleneksel "Başarıya ilk adım sınavında" dereceye giren öğrenciler ödüllendir

Eskişehir'de Sevgi Çiçeği Anafen Dershaneleri tarafından organize edilen geleneksel "Başarıya ilk adım sınavında" dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi. Odunpazarı Belediyesi Yunus Emre Sanat Kültür Merkezi'nde düzenlenen ödül törenine

Emniyet Müdürü Hanefi Avcı, Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, Baro Başkanı Yusuf Yıldırım, veliler ve öğrenciler katıldı.

Tören'de geçtiğimiz aylarda Osmangazi Üniversitesi işbirliğiyle yapılan ve 5 bin öğrencinin katıldığı "Başarıya ilk adım sınavında" dereceye giren öğrencilere, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, plaket, mp3, mp5 çalar takdim edildi. Öğrencilere hediyelerini Emniyet Müdürü Avcı, Belediye Başkanı Sakallı, Baro Başkanı Yıldırım takdim etti.

Velileri ve öğrencileri kutlayan Emniyet Müdürü Avcı, "Çocuklarımızın başarıları daim olsun. Onları bu yolda kutluyorum." dedi.

Başkan Sakallı ise insanın en değerli varlığının çocukları olduğunu belirterek, " İnsan bu değerli varlıklarını iyi ve güvenli yerler emanet etmek ister. Benim de bir kızım var, onu Anafen'e emanet ettim." ifadesini kullandı.

Eskişehir FEM ve Anafen Dershaneleri Genel Müdürü Engin Kara, amaçlarının çocukları daha başarılı ve bilgili hale getirmek olduğunu söyledi. Öğrencilere verdikleri hediyelerle SBS sınavlarına az bir zaman kala moral ve motivasyon kazanmalarını katkıda bulunmak olduğunu da sözlerine ekleyen Kara, " Organize ettiğimiz söz konusu sınava Eskişehir'in yanı sıra çevre illerden de katılım oldu." dedi.

Kara, FEM olarak bu seneki SBS sınavında öğrencilerinden güzel başarılar beklediklerini kaydetti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile