Eskisehir'de Depremzedelere Ücretsiz Saç Ve Bakim Hizmeti

Eskisehir'de Depremzedelere Ücretsiz Saç Ve Bakim Hizmeti

Eskisehir’de hizmet veren Saloon HY, depremzedelere ücretsiz olarak saç ve yüz bakimi yaparak onlara moral oldu.

Kahramanmaras merkezli 11 ilde büyük yikima neden olan depremlerin ardindan depremzedeler, çesitli illerdeki yurtlara barinmalarini saglamak için gönderilmeye baslandi. Eskisehir’e gelen depremzedelere de ünlü saç tasarimcisi Hasan Hüseyin Yilmaz, kisisel bakimlarini yaparak destek oldu. Salonunda depremzedeleri agirlayan Yilmaz, gerçeklestirdigi kampanyayi duyan tüm ailelerin gelip ücretsiz hizmet alabilecegini belirtti.



"Sag olsunlar agabeylerim burada tiras imkanimi sagliyorlar"

Sanliurfa’daki evi depremden hasar aldigi için ailesiyle birlikte Eskisehir’e gelen Enes Seker, ücretsiz saç bakimi hizmeti alabilecegini sosyal medyada gördügünü dile getirdi. Diger depremzede ailelerin de bu hizmetten yararlanabilecegini söyleyen Seker, "Ben ailemle birlikte Eskisehir’e Sanliurfa’dan geldim. Su anda ögretmenevinde kaliyoruz. Evimiz hasarli, korktugumuz için evimize hiç giremedik ve hiçbir esyamizi alamadik. Ondan dolayi apar topar Eskisehir’e geldik. Burada sag olsunlar ögretmenlerimiz, ailelerimiz bize yardim ettiler. Kiyafet ve barinma sagladilar. Burayi önce sosyal medyada fark etmistim. Daha sonra kuzenim de burada yasadigi için kendisi buraya gelebilecegimiz söyledi.

Ben de hemen konumdan yerine baktim ve buraya ulastim. Önce kendilerini aradim. Kendileri depremzede oldugum için yardimci olabileceklerini söylediler. Ben de hemen geldim. Çok tesekkür ederim. Sag olsunlar agabeylerim burada tiras imkanimi sagliyorlar. Diger depremzede aileler de kesinlikle buradan yararlanabilir" ifadelerini kullandi.

"Bugün birlik olma günü"

Salonlarinin depremzede ailelere açik oldugunu vurgulayan Hasan Hüseyin Yilmaz, bu kampanyanin diger meslektaslarina da örnek olmasini istedigini belirtti.

Ailelerin gelip her türlü hizmeti ücretsiz alabilecegini söyleyen Yilmaz, "Geçirmis oldugumuz deprem gerçekten çok büyük bir felaket. Onlarin cani yandigi gibi bizlerin de cani yandi. Dört kere deprem bölgelerine gittik. Sehir sehir, kent kent, il il gezdik. Ve gittigimiz yerlerden elimizden geldigince servisler araciligiyla buraya magdur depremzede ailelerimi getirdik. Valiligimizden Allah razi olsun. Devletimiz bu konuda çok destek çikiyor. Bugünden sonra gidemeyecegimiz için böyle bir kampanya baslattik. Eskisehir’e gelen tüm depremzedelerimize, tüm ailelerimize, tüm annelerimize, tüm kardeslerimize salonumuzdaki tüm hizmetler ücretsizdir diye bir kampanya baslattik. Insallah bu kampanya diger kuaför arkadaslarimiza da örnek olur. Onlar da insallah kendi salonlarinda kendi imkanlari el verdigince tüm hizmetleri saglar. Bugün birlik olma günü. Bugünleri insallah Allah’in izniyle hep birlikte atlatacagiz. Gördügünüz gibi bugün salonumuz depremzede ailelerime açik. Biz de bundan çok gururluyuz. Bu kampanyayi duyan bütün depremzede aileler gelip ücretsiz hizmet alabilirler" diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile