Eskişehir'de Eğlence Merkezindeki Silahlı Kavganın Davası

EskişŸehir'in Sivrihisar ilçesindeki bir eğŸlence merkezinde meydana gelen ve 1 kişŸinin öldüğŸü, 1 kişŸinin de yaralandığŸı silahlı kavgaya ilişŸkin davanın görülmesine devam edildi.

EskişŸehir 2. AğŸır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın üçüncü duruşŸmasında, tutuklu sanıklar Haydar şž. ve Cemal T. ile olayda yaşŸamını yitiren Ahmet Koçak'ın (25) ailesinin avukatı hazır bulundu.
Sanıklardan Haydar şž, olayı kendisinin gerçekleşŸtirmediğŸini öne sürerek, "Ortada bir sürü çelişŸki var. Bana iftira atılıyor. Tahliyemi talep ederim" dedi.

DiğŸer tutuklu sanık Cemal T. ise suçsuz olduğŸunu savunarak, tahliyesini talep etti.
Sanıkların tutukluluk hallerinin devamına karar veren mahkeme heyeti, maktul Ahmet Koçak'ın kaç el atışŸla hayatını kaybettiğŸinin belirlenmesi konusunda Adli Tıp Kurumu'ndan rapor beklendiğŸini kaydederek, duruşŸmayı 14 AğŸustos'a erteledi.
Sivrihisar içesindeki bir eğŸlence merkezinde 2 Eylül 2013'te meydana gelen olayda işŸ yeri sahibi Haydar şž, çalışŸanlar Cemal T. ve Celaleddin T, ile müşŸteriler Ahmet Koçak ve ǖzgür Demir arasında tartışŸma çıkmışŸtı. TartışŸmanın büyümesi üzerine av tüfeğŸiyle vurulan Ahmet Koçak hayatını kaybetmişŸ, ǖzgür Demir ise yaralanmışŸtı. Olaydan sonra gözaltına alınan ve tutuklanan 3 şŸüpheli'den Celaleddin T, geçen duruşŸma tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edilmişŸti.
 
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile