Eskisehir'de Trafik Kazasinda Hayatini Kaybeden Ögretim Üyesi Ve Kizi Son Yolculuguna Ugurlandi

Eskisehir'de Trafik Kazasinda Hayatini Kaybeden Ögretim Üyesi Ve Kizi Son Yolculuguna Ugurlandi

Eskisehir’de dün sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasinda hayatini kaybeden Doç.Dr. Filiz Bayrakçi Karel ve kizi Yagmur Karel, son yolculuklarina ugurlandi.

Odunpazari ilçesi Zümrüt bulvarinda dün sabah saatlerinde meydana gelen kazada araci su kamyonu ile çarpisan Doç.Dr. Filiz Bayrakçi ve yaninda bulunan kizi Yagmur Karel hayatini kaybetti.Meydana gelen kazada hayatini kaybeden Filiz Bayrakçi ve kizi Yagmur Karel için Eskisehir Teknik Üniversitesi’nde tören düzenlendi.

Törende konusan ESTÜ Rektörü Adnan Özcan, “Çocugumuzun vefat etmesi ayri bir üzüntü. Ama bugün itibariyle sunu söyleyebilirim; gerçekten ESOGÜ (Eskisehir Osmangazi Üniversitesi), basta rektör olmak üzere tüm tip fakültesi çalisanlarina özellikle tesekkür etmemiz gerekiyor. Çok gayret ettiler, çok ugrastilar dün. Inanilmaz derecede çaba gösterdiler. Ama olmadi. Hepimizin basi sag olsun. Allah, yattigi yerde dinlendirsin. Yakinlarina çok sabirlar diliyorum. Yani çok bir sey söyleyecek durumda degiliz. Aslinda çok daha uzun konusmak istemem. Konusulacak gibi degil. Basimiz sag olsun” ifadelerine yer verdi.

Eskisehir Teknik Üniversitesi’nde düzenlenen anma töreninin ardindan Filiz Bayrakçi Karel ve kizi Yagmur Karel’in cenazesi Eskisehir Osmangazi Üniversitesi Ilahiyat Uygulama Camii’ne getirildi.

Burada ögle namazina müteakip kilinan cenaze namazinin ardindan anne kizi gözyaslari arasinda topraga verildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile