Eskisehir'de Yagmur Maratonu

Eskisehir'de Yagmur Maratonu

Eskisehir’de meteorolojinin yagis uyarisini dikkate almayan vatandaslarin bir anda yagan yagmura hazirliksiz yakalanip saçak altlarina kosusturmalari ilginç görüntüler olusturdu.

Eskisehir’de meteorolojinin ögleden sonrasi için yaptigi kisa süreli kuvvetli yagis uyarisini tahmini tuttu. Günesli havaya aldanip yanina yagmurluk veya semsiye almayan vatandaslar, ögleden sonra aniden bastiran yagisa hazirliksiz yakalandi. Yagmurda islanmamak için kaçisanlar oldukça fazla olunca saçak altlarinda, kapali alanlarda insan yogunlugu olustu. Eskisehir’in en islek caddelerinden olan Iki Eylül Caddesi dakikalar içinde bosaldi. Insanlarin adeta maraton kosar gibi saga sola kaçisi ise ilginç görüntüler olusturdu.

Öte yandan Meteoroloji Genel Müdürlügü 3. Bölge Müdürlügü, Eskisehir ve Kütahya çevrelerinde ögleden sonra beklenen saganak ve gök gürültülü saganak yagislarin yerel olarak kuvvetli olmasi beklendigi tahmininde bulunurken, vatandaslari meydana gelebilecek ani sel, su baskini, yildirim, yerel dolu yagisi, yagis aninda kuvvetli rüzgâr gibi olumsuzluklara karsi dikkatli ve tedbirlere karsi uyarmisti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile