Eskisehir'de Yasayan Irakli Türkmen Çocuklarin Ramazan Ve 23 Nisan Bayrami Coskusu

Eskisehir'de Yasayan Irakli Türkmen Çocuklarin Ramazan Ve 23 Nisan Bayrami Coskusu

ESKISEHIR – Eskisehir’de yasayan Irakli Türkmen Çocuklari hem Ramazan Bayrami hem 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayrami coskusunu bir arada yasadi.

Irakli Türkmen çocuklari, Ramazan Bayrami’nda birbirleri ile bayramlasti. Çocuklar Ramazan Bayrami’nda birbiriyle bayramlasma sevince yasarken, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayraminin 103. yilini da dernegin Eskisehir Subesi’nde kutladi. Irak Türkleri Kültür ve Yardimlasma Dernegi Eskisehir Subesi Baskani Abdulmevcut Karabas, konu ile ilgili yaptigi açiklamada, "Eskisehir’de yasayan Irakli Türkmen çocuklarini birbirleri ile bayramlastirmak için dernek binamizda topladik ve birbirleri ile bayramlasmalarini sagladik. Irak Türkleri Kültür ve Yardimlasma Dernegi Eskisehir Subesi olarak Eskisehir’de ikamet eden Irakli Türkmen çocuklarimizla, 23 Nisan Çocuk Bayrami’ni cosku ile dernek binamiz da birlikte kutladik. Çocuklar, bizim sevincimiz, mutlulugumuz ve gelecegimizdir. Irakli Türkmen çocuklari ile birlikte oyun oynadik, birlikte eglendik. Çocuklara, oyuncak ve bayram harçliklarini verdik’’ dedi.

Karabas, sözlerine söyle devam etti: "Destekleri olan Eskisehir Türk Ocagi’na, Gençlik Kollari Temsilcimiz Ceylan Kaddo’ya ve bize oyuncak konusunda destek olan Yildiz Tozu Yardimlasma Gurup Baskani Ismail Bayrak’a tesekkür ederiz.’’
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile