Eskisehir'den Bursa'ya Gelerek 900 Bin TL'lik Hirsizlik Yaptilar, Adli Kontrol Sartiyla Serbest Birakildilar

Eskisehir'den Bursa'ya Gelerek 900 Bin TL'lik Hirsizlik Yaptilar, Adli Kontrol Sartiyla Serbest Birakildilar

Eskisehir’den Bursa’ya gelen ve 900 bin TL’lik ziynet esya çalan süpheliler, 160 kamera kaydi incelenerek kiskivrak yakalandi. 3 süpheli, emniyetteki islemlerinin ardindan sevk edildikleri mahkemece adli kontrol sartiyla serbest birakildi.

Olay, merkez Yildirim ilçesi Sükraniye Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kart yöntemiyle evlerin kapilarini açarak 900 bin TL degerinde ziynet altin hirsizligi yapilmasiyla birlikte Bursa Il Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügü’ne bagli Hirsizlik ve Yankesicilik Büro Amirligi ekipleri harekete geçti. Yapilan çalismalarda neticesinde 160 tane güvenlik kamerasi izlenerek eve kart yöntemiyle giren süphelilerin 16 adet suç kaydi bulunan F.Y. ve 8 adet suç kaydi bulunan G.G. oldugunu tespit etti. Süpheliler hirsizligi yaptiktan sonra minibüse bindikleri ve daha sonra yemek için indikleri ardindan ise ticari taksiye binerek Kestel ilçesi Dudakli Köyü yol ayiriminda Eskisehir’den gelen aile fertlerinden 9 adet suç kaydi bulunan C.Y. ile birlikte araca binerek Eskisehir’e gittigini tespit etti.

Bunun üzerine Eskisehir Il Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügü’ne bagli Hirsizlik ve Yankesicilik Büro Amirligi ekipleri ile 3 ayri adrese müsterek yapilan operasyonda 3 süpheli ziynet esyalar ile birlikte kiskivrak yakalandi.

3 süpheli emniyetteki islemlerinin ardindan sevk edildikleri adliyede çikarildiklari mahkemece adli kontrol sartiyla serbest birakildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile