Eskisehir Fizyomer Terapia'dan Engellilere Anlamli Destek

Eskisehir Fizyomer Terapia'dan Engellilere Anlamli Destek

Eskisehir Fizyomer Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Tip Merkezi, engelli bireylere verdigi destegi sürdürerek Eskisehir’de faaliyet gösteren Sessiz Meleklerin Sesi Dernegi ile indirimli saglik anlasmasi imzaladi.

Eskisehir Fizyomer Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Tip Merkezi ve Sessiz Meleklerin Sesi Dernegi arasinda imzalanan anlasmaya göre dernek üyesi engelli çocuklar ve ailelerinden fizik tedavi ve rehabilitasyon hizmetlerinde fark ücreti alinmayacak. Iki kurum arasinda ilk defa 2017 yilinda yapilan indirimli saglik anlasmasinin üçüncüsü Eskisehir Fizyomer Terapia kurucusu ve Tibbi Direktörü Uzm. Dr. Türkan Tünerir ile Sessiz Meleklerin Sesi Dernek Baskani Berrin Çakir arasinda imzalandi.

Imzalarin atilmasindan sonra indirimli saglik anlasmasi ile ilgili konusan Sessiz Meleklerin Sesi Dernek Baskani Berrin Çakir, “2017’de oglumu Fizyomer’e tedaviye getiriyordum. Dernegi kurdugumda Fizyomer bize birçok konuda destek oldu. Engelli çocuklari olan aileler zaten zor durumdalar. Ekonomik özgürlükleri yok. Evde engelli çocugu varken çalisma sanslari da yok. Bazilarinin babalari bile terk edip gitmis. Dolayisiyla Fizyomer’in engellilere sundugu bu ayricalik sadece çocuklara degil ailelerine de büyük bir hizmet. Çocuklari tasimaktan ötürü bizlerin de sakatlanmalar sonucu fizik tedavi ihtiyacimiz oluyor. Bu indirimli hizmetin aileleri de kapsiyor olmasi bizler için bulunmaz nimet.” dedi.

Uzm.Dr. Türkan Tünerir’e tesekkürlerini ileten Dernek Baskani Çakir, “Fizyomer sundugu hizmetler, temizlik, hijyen ve personelin yaklasimi anlaminda tek. Sadece Eskisehir’de degil tüm Türkiye’de 1 numara. Gönül rahatligi ile tedaviye geliyoruz” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile