Eskisehir Il Jandarma Komutanligindan Ögrenci Ve Velilerine Bilgilendirme

Eskisehir Il Jandarma Komutanligi ekipleri, Inönü ilçesine bagli Kümbet Mahallesi'ndeki Yeniköy Ilkokulunu ziyaret ederek, ögrenci ve velilerini bilgilendirdi.

Jandarma ekipleri, ögrencilerin okul önlerinde ve çevresinde okula ve eve gelis ve gidisler ile okul servislerinde ve okul çevresinde dikkat edilmesi gereken hususlar ve alinmasi gereken kisisel güvenlik tedbirleri, güvenli internete erisim ve internet kullanimi, çocuk psikolojisini ve gelisimini olumsuz etkileyen yayinlar konularinda egitim verdi.

Etkinlige, Il Jandarma Komutanligina bagli Aile Içi Siddetle Mücadele ve Çocuk Kisim Amirligi koordinesinde Jandarma Çevre, Doga ve Hayvanlari Koruma Timi, Asayis Köpek Unsuru ve Trafik Timleri katildi.

Il Jandarma Komutani Albay Ercan Atasoy ve Inönü Kaymakami Rümeysa Sena Kurt, ögretmen ve ögrencileri siniflarinda ziyaret ederek hediyeler dagitti.

Ayrica, Aile Içi Siddetle Mücadele ve Çocuk Kisim Amirligi tarafindan okulun bir sinifinda biçki dikis kursu gören 20 ögrenci velisine KADES tanitimi yapilarak cep telefonlarina KADES uygulamasi indirildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile