Eskisehir Mustafa Kemal Atatürk Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi, 'Iki Erasmus + Projesi'nin Kapanisini Yapiyor

Eskisehir Mustafa Kemal Atatürk Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi, 'Iki Erasmus + Projesi'nin Kapanisini Yapiyor

Eskisehir Mustafa Kemal Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, ‘Iki Erasmus + Projesi’nin kapanisini yapiyor.

Eskisehir Mustafa Kemal Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi: 2019 yilinda kabul edilen ve koordinatörlügünü yaptigi ‘European Values With Manga’ adli Projesi’nde; adalet, esitlik, özgürlük ve irkçilik gibi AB degerlerini islemek üzere ortaklari Eskisehir Anadolu Lisesi, Yunanistan, Romanya ve Portekiz ile birlikte, ilki ögretmen hareketliligi, digerleri ögrenci hareketliligi olmak üzere toplamda bes hareketlilik gerçeklestirdi.

Diger taraftan Almanya koordinatörlügünde ortak oldugu ‘Anti Bullying Campaign’ isimli projede; ortaklari Almanya, Romanya ve Italya ile birlikte Akran Zorbaligi türlerini islemek üzere biri ögretmen hareketliligi, digerleri ögrenci hareketliligi olmak üzere toplamda alti hareketlilik gerçeklestirildi.

Akran zorbaliginin her bir türü, farkli hareketliliklerde kisa filmler çekilerek islendi. Çekilen kisa filmler, kisa film günleri düzenlenerek okuldaki ögrencilere izletildi. Eskisehir Mustafa Kemal Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi; simdi ise 21 Ekim 2022 tarihinde bir proje sonuç degerlendirme toplantisina ev sahipligi yapti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile