Eskisehir Sanayi Odasi Ve Eskisehir Ecza Odasi Isbirliginde Ilaç Kampanyasi

Eskisehir Sanayi Odasi Ve Eskisehir Ecza Odasi Isbirliginde Ilaç Kampanyasi

Eskisehir Sanayi Odasi ve Eskisehir Eczaci Odasi is birliginde baslatilan ‘Ilaç Temin Kampanyasi’nda Eskisehirli sanayiciler ve vatandaslarin bagisladigi ilaçlar deprem bölgelerine ulastirilmaya baslandi.

Acil saglik ihtiyaçlari için baslatilan kampanyada, soguk zincire tabi olmayan, deforme olmamis, ambalaji bozulmamis, son kullanma tarihi geçmemis ilaçlarin Eskisehir Eczaci Odasi ortakliginda degerlendirildigini söyleyen Eskisehir Sanayi Odasi Danismani Bekir Sahin Tütüncü, “Ilaçlar siniflandirilarak bölgedeki saglik birimlerine iletiliyor” dedi.

"Titizlikle inceleniyor"

Ilaç Temini Kampanyasi hakkinda bilgi veren Tütüncü, “Eskisehir Sanayi Odasi olarak Eskisehir Eczaci Odasi ile ortak bir kampanya düzenledik. Ilimiz merkezinde bulunan belli basli muhtarliklarina bu duyurulari yaptik. Ayrica Eskisehir Sanayi Odasi Üyelerine yine Eskisehir OSB’de bulunan fabrikalarda çalisan tüm personele duyurular yaptik. Evlerde, is yerlerinde ihtiyaç fazlasi, miadi geçmemis, halen kullanilir durumda olan ilaçlari muhtarliklara ya da Eskisehir Sanayi Odasi’na biraktiklari takdirde biz bunlari hemen Eczaci Odasina intikal ettiriyoruz. Burada gerekli incelemeler titizlikle yapiliyor. Bilirkisiler tarafindan degerlendirilerek ilaçlar deprem bölgelerine süratle sevk ediliyor. Halen bu kampanyamiz devam etmekte. Arzu eden tüm vatandaslarimizin bagislarini Akarbasi Muhtari Selçuk Yüceland, Arifiye Muhtari Hakan Aksoy, Batikent Muhtari Derya Can, Büyükdere Muhtari Ali Yesildal, Çamlica Muhtari Savas Hanci, Emek Muhtari Sibel Akil, Eskibaglar Muhtari Senol Itgin, Hosnudiye Muhtari Figen Rençber, Ihlamurkent Muhtari Birsen Canbaz, Sümer Muhtari Israfil Alkan, Seker Muhtari Canan Ari, Sirintepe Muhtari Selami Çetin, Visnelik Muhtari Meriç Güney ile Eskisehir Sanayi Odasi’na teslim edebilirler” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile