Eskişehir Valisi Koçdemir Açıklaması

Eskişehir Valisi Kadir Koçdemir, 1 Nisan'da yapılacak Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı'nın sakin ve gürültüden uzak bir ortamda geçmesi ve herhangi bir sorun yaşanmaması için gerekli önlemleri aldıklarını bildirdi.

Koçdemir, yaptığı yazılı açıklamada, sınava her türlü endişe ve kaygıdan uzak olarak girilmesi gerektiğini belirterek, ruh ve beden sağlığının her şeyden önemli ve öncelikli olduğunu belirtti.

Eskişehir'de 86 ayrı binada 2 bin 803 yönetici, sınav sorumlusu ve gözetmenin görev alacağı, kentte sınava 38'i engelli olmak üzere toplam 23 bin 525 kişinin katılacağı bilgisini verdi.

Koçdemir, şunları kaydetti:

''Sınavın sakin ve gürültüden uzak bir ortamda geçmesi ve herhangi bir sorun yaşanmaması için gerekli tedbirleri aldık. Sınava girecek öğrencilerimizin nüfus cüzdanları ile ilgili bir sorun yaşamamaları için Vilayet içinde bulunan Odunpazarı Nüfus Müdürlüğü, 1 Nisan Pazar günü 07.00-10.30 saatleri arasında hizmet verecek. Halkımızdan konvoy oluşturma, klakson çalma, çeşitli etkinlikler vesilesiyle dışarı yayın yapma, bina hafriyat ve yıkımlarıyla seyyar satıcı gürültüleri konusunda azami hassasiyet sergilemelerini bekliyorum.' '
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile