Eskisehirliler Yaz Ayinda Semsiyeleri Çikardi

Eskisehirliler Yaz Ayinda Semsiyeleri Çikardi

Eskisehir’de günesli geçen günlerin ardindan birkaç gündür yagis etkisini gösterirken, yaz yagmuruna hazirlikli olan vatandaslar semsiyeleri sayesinde islanmaktan kurtuldu.

Kent merkezinde ögle saatlerinde baslayan yagmur, araliklarla etkili oldu. Günesli günlerin ardindan etkili olan yagis havayi serinletse de yer yer hayati olumsuz etkiledi. Yagmura hazirliksiz yakalanan vatandaslar islanmaktan kaçamazken, bazi vatandaslarin ise disari çikarken yanlarina semsiye alarak önlem aldigi görüldü.

Aniden bastiran yagmur, hazirliksiz yakalanan vatandaslarin islanmamak için kaçismasina neden oldu. Yagmur sonrasinda yüzünü gösteren günes, güzel görüntüler olusturdu.

Meteoroloji 3. Bölge Müdürlügü tarafindan yapilan açiklamaya göre ilerleyen saatlerde yagisin etkisini arttirarak, gök gürültülü saganak yagisa dönüsmesi bekleniyor. Hava tahmin raporuna göre Sali günü de yagislarin devam edecegi belirtildi. Önümüzdeki günlerde en düsük hava sicakliginin 14, en yüksek ise 28 derece olmasi tahmin ediliyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile