Eskisehirspor'dan Kazim Kurt'a Hayirli Olsun Ziyareti

Eskisehirspor'dan Kazim Kurt'a Hayirli Olsun Ziyareti

Eskisehirspor Yönetim Kurulu, Odunpazari Belediye Baskani Kazim Kurt’u ziyaret ederek, hayirli olsun dileklerini iletti. Baskan Kurt’a basarilarinin devamini dileyen Eskisehirspor Yönetim Kurulu, Eskisehirspor’un durumu ve çözüm önerilerini konustular.

Odunpazari Belediye Baskani Kazim Kurt, Eskisehirspor Yönetim Kurulu ile bir araya geldi. Baskan Kurt’un makaminda gerçeklesen ziyarete Eskisehirspor Yönetim Kurulu Baskani Erkan Koca ve yönetim kurulu üyeleri katildi.

“Eskisehirspor’a kalici çözüm bulunmasi gerekiyor”

Baskan Kurt’un yeniden Odunpazari Belediye Baskani seçilmesinin Eskisehir ve Odunpazari’na hayirli ugurlu olmasini dileyen Koca, Baskan Kurt’a yeni dönemde basarilarinin devam etmesi temennisinde bulundu. Eskisehirspor için mücadeleye devam ettiklerini belirten Koca, “Eskisehirspor’a günlük çözümler degil, kalici çözümler bulunmasi gerekiyor. 350 milyonu askin borç var, kaynak saglanirsa Eskisehirspor’un gelecegi kurtulabilir. Bunun için tüm sehrin el ele vermesi ve ortak akilla çözüm üretmesi gerekiyor. Odunpazari Belediyesi bu güne kadar hep yanimizda oldu, bundan sonra da olacagina inaniyoruz, tesekkür ederiz” dedi.

“Herkes elini tasin altina koymali”

Eskisehirspor Yönetim Kurulu Baskani Erkan Koca ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretleri için tesekkür eden Baskan Kurt, “Simdiye kadar kimse Eskisehirspor için çözüm üretmedi, herkes dedikodu yapti. Borçlar ve kriz sürekli büyüdü. Bu krizden bir firsat dogabilir. Çare üretelim, formül bulalim. Bu formülü bulurken duygusal degil, gerçekçi davranalim. Herkesin fedakârlik yapmasi, elini tasin altina koymasi gerekiyor. Eskisehirspor bu cendereden öyle ya da böyle kurtulmali. Bizler Amatör Lig’de degil Süper Lig’de mücadele eden bir Eskisehirspor görmek istiyoruz. Bu sehre yakisan budur" diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile