Esnaf Komisyonu, Ilk Toplantisini Gerçeklestirdi

Esnaf Komisyonu, Ilk Toplantisini Gerçeklestirdi

Bodrum Belediye Meclisi’nin 07.04.2024 tarih ve 2024/47 sayili karari ile kurulan “Esnaf Komisyonu’’, Bodrum Belediyesi merkez binada ilk toplantisini yapti.



Komisyon Toplantisina Komisyon Baskani Deniz Koca ile komisyon üyeleri, Mali Hizmetler Müdürü Ahmet Demirel ve mali hizmetler personeli katildi.

Komisyon, Bodrum Belediyesi yetki sinirlari içerisinde faaliyet gösteren ticari, zirai ve serbest meslek faaliyetinde bulunan her türlü gerçek veya tüzel kisilige ait sorunun tespit edilip çözüm önerilerinin üretilmesi için çalisacak. Belediye bünyesinde kurulan diger komisyonlarla is birligi ve es güdüm içinde çalisacak olan komisyon, faaliyet konulari ile ilgili Bodrum’da kurulmus olan oda, dernek, vakif, kooperatif ve kamu tüzel kisilikleri ile gerekli görüsmelerin yapilmasi amaçliyor.

Esnaf sorunlarinin çözümü ve is birligi imkanlarinin aranmasi için de faaliyet gösterecek olan komisyon, bu kapsamda Bodrum Esnaf ve Sanatkârlar Odasi, Bodrum Denizciler Dernegi, Bodrum Ticaret Odasi, Bodrum Esnaf Sanayici Is Adamlari Dernegi, Bodrum Otelciler Dernegi, Bodrum Deniz Ticaret Odasi, Müstakil Is Adamlari Dernegi, TÜRSAB ve diger kamu tüzel kisilikleri ile de toplantilar yapacak.

Komisyonun kurulmasiyla birlikte, Bodrum’da is dünyasi ve esnafin sorunlarinin daha etkin bir sekilde çözülmesi ve is birliklerinin güçlendirilerek devam etmesi bekleniyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile