Esnaf odasından eğitime bilgisayar desteği

Antalya Madeni Eşya Sanatkârları Odası, Mesleki Eğitim Merkezi'ne öğrencilerin kullanması için dizüstü bilgisayar hediye etti.

Antalya'daki

Antalya Madeni Eşya Sanatkârları Odası, Mesleki Eğitim Merkezi'ne öğrencilerin kullanması için dizüstü bilgisayar hediye etti.

Antalya'daki meslek odaları, eğitime destek vermeye devam ediyor. Antalya Madeni Eşya Sanatkârları Odası, Mesleki Eğitim Merkezi metal teknolojisi bölümündeki öğrencilerin daha iyi şartlarda eğitim alabilmesi için dizüstü bilgisayar hediye etti. Bilgisayarı, Madeni Eşya Sanatkârları Odası Başkanı Mehmet Ali Gülaçtı, Okul Müdürü Henifi İnce ve Bölüm Şefi Aziz Arıkan'a teslim etti.

Madeni Eşya Sanatkârları Odası olarak Mesleki Eğitim Merkezi'ne imkânlar çerçevesinde her türlü desteği vermeye çalıştıklarını belirten Oda Başkanı Mehmet Ali Gülaçtı, "Üyelerimizin yanlarında çalışan çocuklarımız, metal teknolojisi bölümünde eğitim görüyor. Okul yöneticileri ve bölüm öğretmenlerimizle sürekli işbirliği halindeyiz. Çocuklarımızın daha iyi şartlarda eğitim alabilmesi için ihtiyaçları olan dizüstü bilgisayarı okulumuza bağışladık." dedi.

Başkan Gülaçtı, mesleklerini iyi yapan, işinin ustası gençlerin yetişmesi için okuldaki çocukların iyi şartlarda eğitim almaları gerektiğini söyledi. Okul Müdürü Henifi İnce de okulun eksiklerinin giderilmesi konusunda gösterdiği duyarlılıktan dolayı, Oda Başkanı Mehmet Ali Gülaçtı ve oda yönetimine teşekkür etti.

Bölüm olarak dizüstü bilgisayara ihtiyaçları olduğunu belirten Metal Teknolojisi Bölüm Başkanı Aziz Arıkan da, çocukların daha iyi şartlarda, teknolojiden yararlanarak eğitim almalarının önemli olduğunu söyledi. Arıkan, bilgisayarın önemli bir eksikliği gidereceğini ifade etti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile