Esnaf ve sanatkârın hayatı gençlerin gözünden beyaz perdeye aktarılıyor

İstanbul Ticaret Odası'nın desteklediği "Hayatın Bir Parçasıdır Esnaf" temalı "Altın Kepenk Kısa Film Yarışması"nda ödüller 25 Aralık Cumartesi gecesi

İstanbul Ticaret Odası'nın desteklediği "Hayatın Bir Parçasıdır Esnaf" temalı "Altın Kepenk Kısa Film Yarışması"nda ödüller 25 Aralık Cumartesi gecesi sahiplerini bulacak.

İstanbul Ticaret Odası, İstanbul Ticaret Üniversitesi ve Esnaf ve Sanatkarlar Derneği işbirliğiyle bu yıl ilk kez düzenlenen Altın Kepenk Kısa Film Yarışması'nda sona gelindi. "Hayatın Bir Parçasıdır Esnaf" temalı yarışmanın sonuçları 25 Aralık Cumartesi gecesi İstanbul Ticaret Üniversitesi'nde yapılacak gala töreninde açıklanacak. Dereceye giren filmlerin de gösterileceği ödül töreninde esnaflar ve esnaflık kültürü belgesel ve kurmaca olarak ekrana yansıyacak.

Türkiye genelinde çok sayıda katılımın olduğu yarışmada dereceye girecek eserleri büyük ödüller bekliyor. Belgesel ve kurmaca dallarında katılımcıların yarıştığı Altın Kepenk'te birinciler 7 bin, ikinciler 5 bin, üçüncüler 3 bin ve mansiyon da bin 500 TL kazanacak.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile