Esnaf Ve Sanatkarlar, Kosgeb Kredilerinden Faydalanacak

Esnaf Ve Sanatkarlar, Kosgeb Kredilerinden Faydalanacak

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Sivas'a gelen KOSGEB başkanı Mustafa Kaplan, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğini (SESOB) ziyaret etti.

Birlik Başkanı Beşir Köksal ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan KOSGEB Başkanı Mustafa Kaplan, KOSGEB'in yeni desteklerini birinci ağızdan tanıtmak amacıyla Sivas'ta bulunduğunu söyledi. Son dönemlerde KOSGEB olarak güzel çalışmalar yaptıklarını dile getiren KOSGEB Başkanı Mustafa Kaplan, yeni dönemde KOSGEB'in hizmet sektörüne de açıldığını dile getirerek, "KOSGEB olarak kredilerimizden ve hizmetlerimizden hizmet sektöründeki KOBİ'lerimizde en iyi şekilde yararlanacaktır. Özellikle bu konularda Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğimiz ve bağlı bulunduğu odalarla yoğun bir işbirliği yapmak istiyoruz. Bu işbirliğimizi ve hizmetlerimizi de yaptığımız ziyaretlerle birebir paylaşıyoruz. KOSGEB olarak yeni dönemde Sivas'ta açacak olduğumuz merkez müdürlüğümüz ile yeni desteklerimiz i esnaf ve sanatkarın hizmetine sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Proje esaslı ve işletmeye özel destek programlarımızla esnaf ve sanatkarımızın değişimine önemli katkılar sağlayacağız" dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal, esnaf ve sanatkarın hepsinin KOBİ olduğunu belirterek, esnafa yaptığı hizmetlerden dolayı KOSGEB Başkanı Mustafa Kaplan'a teşekkür etti. Ziyaretin esnaf ve sanatkar açısından çok anlamlı olduğunun altını çizen Köksal, "KOSGEB müdürlüğümüzün ilimizde açılacak olması esnaf ve sanatkarımız açısından önemlidir. Esnaf ve sanatkarımızın KOSGEB desteklerinden daha fazla faydalanması için SESOB bünyesinde bir toplantı yapılmasını talep ediyoruz. Özellikle KOSGEB kredilerinden faydalanan esnafların bankalarda yaşadığı sorunların giderilmesini ve eğlence grubunun da bu kredilerden faydalanmasını istiyoruz" dedi. KOSGEB Başkanı Kaplan'da KOSGEB Müdürlüğünün SESOB salonunda esnaf ve sanatkara yönelik olarak bilgilendirme toplantısı yapılması yönünde talimat verdi. Köksal, ziyaretin sonunda KOSGEB Başkanı Mustafa Kaplan'a Sivas el sanatlarından olan gümüşten yapılma bir kalem hediye etti.
Ziyarette KOSBEB Malatya Şube Müdürü Murat Zeki ile ESOB yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile